paul scrie:Salut !
Ai facut roi sau ai facut recensamantul reginelor ???
Mircea_63 scrie:Maaaah, ai mancarimi??? Vrei sa ramanem fara tine? Echipeaza-te!
Asta e tinuta de lupta? Unde sunt albinele din lada
Mircea_63 scrie:BD-ule, ia spune tu la tata, ce faceai acolo? De ce ai doi stupi deschisi in acelasi timp?
Aia este tot ce ai? Baga informatie si poate iti va prinde bine ce iti spun!
Mircea_63 scrie:Catul il folosesti ca ajutor...nu il tii gol deasupra cuibului, sper. Las ca iasa ea si matca aia, e mai bine sa ai rabdare. Nu plimba rama in afara suprafetei stupului, caci matca isi poate da drumul jos, nu o observi, o calci etc
modigliani scrie: Si butoaie pline !
....................................................
O pereche de budigai d-aia cu mansete fluorescente .... de unde fac rost ?

BeesDream scrie:
Mistocareala e buna. Nu ma deranjeaza deloc

modigliani scrie:Bizdrime , bravo , mah ! Esti chiar un temerar ! Fara mistocareala cu care te-am obijnuit - probabil - te asigur de toata admiratia mea . Faci un lucru pe care eu mi-l propusesem pentru primavara asta , dar oaresce motive au facut sa nu se poata . Bravo tata ! Si butoaie pline !
....................................................
Una-i una , alta-i alta ! De mistocareala nu scapi ..... nici daca faci ca toti dracii !![]()
O pereche de budigai d-aia cu mansete fluorescente .... de unde fac rost ? Ca stii de ce ? Io navighez mult , mah ! Si daca cumva , dracului , merg matol si cad in apa .... sa ma dibuie astia mai usor !
LUCIAN AVRAM scrie:de Ceva anisori tot zici ca te apuci de albine dar vad ca motivele curg garla ,te apuci sau nu ?
LUCIAN AVRAM scrie:de Ceva anisori tot zici ca te apuci de albine dar vad ca motivele curg garla ,te apuci sau nu ?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori