Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pasiune invincibila

Mesajde BeesDream » 08 Iun 2013, 19:17

Inca o intepatura azi :lol: si nu-mi pare rau deloc... :D

Snapshot_2013-06-08_185920.jpg

Snapshot_2013-06-08_185844.jpg
my facebook | my YM: bees.dream@yahoo.com
BeesDream

Mesajde paul » 08 Iun 2013, 19:52

Salut !
Ai facut roi sau ai facut recensamantul reginelor ???
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde BeesDream » 08 Iun 2013, 19:56

paul scrie:Salut !
Ai facut roi sau ai facut recensamantul reginelor ???

Salut!
Doar am verificat daca a inceput matca sa oua :D in 2 zile cel mult incepe sigur sa oua ca deja e cam umflata :lol:
BeesDream

Mesajde catalin_vl » 08 Iun 2013, 20:06

o sa ai parte de multe intepaturi, daca te duci ca la plaje.... :D
succes....
''albinele au nevoie de flori ca sa traiasca si florile au nevoie de albine ca sa rodeasca''
catalin_vl

Mesajde Mircea_63 » 08 Iun 2013, 20:15

Maaaah, ai mancarimi??? Vrei sa ramanem fara tine? Echipeaza-te!

Asta e tinuta de lupta? Unde sunt albinele din lada :?:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde BeesDream » 08 Iun 2013, 20:20

Mircea_63 scrie:Maaaah, ai mancarimi??? Vrei sa ramanem fara tine? Echipeaza-te!

Asta e tinuta de lupta? Unde sunt albinele din lada :?:

Daca ma echipez bine ramaneti fara mine ca ma sufoc de caldura in combinezon :lol:
Doar cu masca e de ajuns si albinele se vad in lada iar ele sunt foarte blande asa ca... :D
BeesDream

Mesajde Mircea_63 » 08 Iun 2013, 20:25

BD-ule, ia spune tu la tata, ce faceai acolo? De ce ai doi stupi deschisi in acelasi timp?

Aia este tot ce ai? Baga informatie si poate iti va prinde bine ce iti spun!
Mircea_63

Mesajde BeesDream » 08 Iun 2013, 20:31

Mircea_63 scrie:BD-ule, ia spune tu la tata, ce faceai acolo? De ce ai doi stupi deschisi in acelasi timp?

Aia este tot ce ai? Baga informatie si poate iti va prinde bine ce iti spun!

E doar un stup Mircica :D corpul din stanga e cat-ul celui din dreapta.
Dap momentan este tot ce am ca atat mi-a permis situatia financiara :lol: Daca macar puteam munci, munceam si mai achizitionam cateva familii dar asta e situatia si sper macar sa se dezvolte singura familie care o am cu care am luat tzeapa de la un mos ca am cumparat-o fara matca. :lol:
BeesDream

Mesajde Mircea_63 » 08 Iun 2013, 20:39

Catul il folosesti ca ajutor...nu il tii gol deasupra cuibului, sper. Las ca iasa ea si matca aia, e mai bine sa ai rabdare. Nu plimba rama in afara suprafetei stupului, caci matca isi poate da drumul jos, nu o observi, o calci etc
Mircea_63

Mesajde BeesDream » 09 Iun 2013, 02:32

Mircea_63 scrie:Catul il folosesti ca ajutor...nu il tii gol deasupra cuibului, sper. Las ca iasa ea si matca aia, e mai bine sa ai rabdare. Nu plimba rama in afara suprafetei stupului, caci matca isi poate da drumul jos, nu o observi, o calci etc

Mircea crede-ma ca nu e catul gol si l-am pus ca asa ma invatat vecinul (asa a vrut el) si sunt niste rezultate destul de bune :) sunt aproape cladite 3 rame cu faguri noi iar matca a iesit si s-a si imperecheat dar inca nu a inceput sa oua desi sa ingrasat bine :lol: in cel mult 2 zile incepe sa oua cu siguranta :)

P.S. rama am tinut-o in afara suprafetei stupului doar cat s-a facut poza :lol: stiu ca nu e bine... ms oricum
BeesDream

Mesajde modigliani » 09 Iun 2013, 20:44

Bizdrime , bravo , mah ! Esti chiar un temerar ! Fara mistocareala cu care te-am obisnuit - probabil - te asigur de toata admiratia mea . Faci un lucru pe care eu mi-l propusesem pentru primavara asta , dar oaresce motive au facut sa nu se poata . Bravo tata ! Si butoaie pline !

....................................................

Una-i una , alta-i alta ! De mistocareala nu scapi ..... nici daca faci ca toti dracii ! :lol:

O pereche de budigai d-aia cu mansete fluorescente .... de unde fac rost ? Ca stii de ce ? Io navighez mult , mah ! Si daca cumva , dracului , merg matol si cad in apa .... sa ma dibuie astia mai usor ! ;)
Ultima oară modificat de modigliani pe 09 Iun 2013, 22:06, modificat 1 dată în total.
modigliani

Mesajde BeesDream » 09 Iun 2013, 20:56

modigliani scrie: Si butoaie pline !

O pereche de budigai d-aia cu mansete fluorescente .... de unde fac rost ?

Butoaie pline de unde dracu? Doar cu o familie si aia amarata cum sa fac butoaie pline? :lol:

Budigai ca aia poti lua de pe http://www.hainefashion.ro/ dar din cate vad nu mai au cu fluorescent :lol: pe aia ii am de vara trecuta.

Mistocareala e buna. Nu ma deranjeaza deloc Imagine
BeesDream

Mesajde modigliani » 09 Iun 2013, 21:33

BeesDream scrie:
Mistocareala e buna. Nu ma deranjeaza deloc Imagine

So , .... we have a deal ! Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
modigliani

Mesajde LUCIAN AVRAM » 09 Iun 2013, 22:08

modigliani scrie:Bizdrime , bravo , mah ! Esti chiar un temerar ! Fara mistocareala cu care te-am obijnuit - probabil - te asigur de toata admiratia mea . Faci un lucru pe care eu mi-l propusesem pentru primavara asta , dar oaresce motive au facut sa nu se poata . Bravo tata ! Si butoaie pline !

Una-i una , alta-i alta ! De mistocareala nu scapi ..... nici daca faci ca toti dracii ! :lol:

O pereche de budigai d-aia cu mansete fluorescente .... de unde fac rost ? Ca stii de ce ? Io navighez mult , mah ! Si daca cumva , dracului , merg matol si cad in apa .... sa ma dibuie astia mai usor ! ;)

de Ceva anisori tot zici ca te apuci de albine dar vad ca motivele curg garla ,te apuci sau nu ?
LUCIAN AVRAM

Mesajde BeesDream » 09 Iun 2013, 22:26

LUCIAN AVRAM scrie:de Ceva anisori tot zici ca te apuci de albine dar vad ca motivele curg garla ,te apuci sau nu ?

:o modigliani nu s-a apucat de stuparit? :o asta nu stiam... :lol: sta pe forum pentru mistocareala :lol:
BeesDream

Mesajde modigliani » 09 Iun 2013, 22:27

LUCIAN AVRAM scrie:de Ceva anisori tot zici ca te apuci de albine dar vad ca motivele curg garla ,te apuci sau nu ?

Nu-s MOTIVE . E unul singur : Nu le-as putea gazdui in alta parte decat la tata in curte , la tara ( 60 km de Bucuresti ) . Nici nu m-as putea duce zilnic sau la doua-trei zile la ele . Ar trebui ca el sa se ocupe de ele . Ori asta-toamna a avut o fractura urata de femur . Tija , operatii , alea-alea . Nu si-a revenit deloc asa cum speram . Inca are sechele , si inca nasoale rau .
Din ce voiam sa-i fac o ocupatie de batranete .... nu-i pot face un motiv in plus de griji si chin .

ca ordin de comparatie : asta vara avea 60 de gaini ( si altele ) si se ocupa de ele la modul briliant . Acum abia mai poate avea grija de 5 amarate care-i asigura cateva oua pe luna .
modigliani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?