FLORINELU scrie:buna seara colegi stupari si prieteni cu stuparii. iata azi m-am hotarat sa verific si eu putin stupii prin ascultare si mare mi-a fost surpriza cand am constatat ca multi nu raspund la apel ,i-am deschis pe cei care nu raspundeau la apel,in lazi nu era nici o albina,nici vie nici moarta,miere era in fiecare lada destula,stupina e decimata pana in prezent jumatate din cei pe care i-am controlat nu mai sant,cauza sau cauze nu stiu cu certitudine doar banuieli,(oricum la primavara cred ca o sa trebuiasca sa cumpar stupi)ma intreb si va intreb care o fi cauza?,in toamna am facut unificari eu nu intru niciodata in iarna cu stupi mai mici de 5 rame cu albina. in ultimii6-7 ani nu am pierdut nici un stup iar acuma se pare ca pierd cu varf si indesat.va doresc mult succes tuturor.![]()
mellis scrie:Stima Nea Florin,
Mare necaz,stiu cat le iubiți si îngrijiți..daca si in " coltul de rai " se întâmpla astfel de minuni..nu stiu ce sa mai spun...
Chiar mi-am amintit de anul trecut in primăvara, ce zumzet si bucurie..
Merita investigat, ce a fost diferit fata de alti ani?
Nu rămâne decât sa ne prezentam cu cate un roi fiecare...stiu ca primul roi il făceați cadou...este vremea sa se întoarcă albinele in "coltul de rai".
Sănătate...
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 15 vizitatori