FLORINELU scrie:Nelutzule, te-ai suparat ca magarul pe sat.
tu ai spus-o sa vina criticile si au venit si credema pe cinstite,numai ca cei ce te-au criticat te-au criticat de parca erai tu cine stie ce apicultor si cand colo tu erai un biet incepator,eu zic ca ei sant vinovati ca au facut o mica confuzie:te-au trecut la 'AVANSATI' sau poate si mai si.pentru un incepator ai facut un clip foarte bun,pai cum altfel,unde mai vezi un film cu un apicultor lucrand la albine si un taran arand pe langa gard cu un cal pe care il conducea un altul avand ca antemergator un caine pe patru picioare de toata frumusetea ?si ala indemna calul hai ma? numai pentru asta si tot meriti laude. apropo,nu stiu daca stii ca o intepatura de albina poate fi mortala pentru un cal ,asa ca ai grije cu vecinul ca ,caii sant cam scumpi si ala era si frumos.
cat despre ceea ce ai lucrat tu la albine si ne-ai aratat si noua iti spun si parerea mea: da ai facut greseli destule dar si lucruri bune, dar ai facut acele greseli pe care le-am facut le fac si le vor face toti incepatorii inclusiv eu ,nu exista apicultor sa nu fi fost incepator,iar la tine mi-a placut ce am vazut. critci ? daca tot ai cerut: sa nu mai lucrezi niciodata la stupi atunci cand cineva trece cu caii prin apropiere.
sa nu indraznesti sa te superi si pe mine ca vin peste tine acolo la tine in barlog sa-ti vad albinele si sa ne impacam.
ca sa vad ca nu te-ai suparat pe mine srrie aici pe topicul tau cum indemna nenea ala calul la plug.
daca nu scrii consider ca te-ai suparat si pe mine.![]()
![]()
![]()
FLORINELU scrie:ei asa parca mai merge
uite cum mai scutit de un drum prin tara motilor.
FLORINELU scrie:ai grija ,nu zi de doua ori
FLORINELU scrie:ai grija ,nu zi de doua ori
gigibecalul scrie:Bine ai revenit, Neluțu!
gigibecalul scrie:Ia ghici cu cine trec mâine dimineață pe la tine pe la serviciu?
nelutzu-api-cool scrie:sa nu faceti cumva sa treceti pe acolo si sa nu va opriti!!!!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori