BUNKA scrie:Presele le-am realizat, o sa imi mai fac pe parcurs sa nu duc lipsa, intre timp cred ca o sa imi fac si asa ceva ca sa rezolv si problema prafului...sper sa rezolv zilele astea si cu trifazatul.
Ia zi Ovidiu ...iti place scula asta ??
In curand va fi una si la mine in atelier, trifazica, putere de absorbtie 2523 mc/ora, 1,5 KW, 2 CP, 2 guri de absorbtie de 130mm si de 100 mm
Va fi si la mine ca in atelierele din clipurile de pe you tube...fara fir de praf !
Uor usor ma dotez cu de toate.
Important e sa curga banii ca problemele se rezolva !
ovidiu_78 scrie:BUNKA scrie:Presele le-am realizat, o sa imi mai fac pe parcurs sa nu duc lipsa, intre timp cred ca o sa imi fac si asa ceva ca sa rezolv si problema prafului...sper sa rezolv zilele astea si cu trifazatul.
Ia zi Ovidiu ...iti place scula asta ??
In curand va fi una si la mine in atelier, trifazica, putere de absorbtie 2523 mc/ora, 1,5 KW, 2 CP, 2 guri de absorbtie de 130mm si de 100 mm
Va fi si la mine ca in atelierele din clipurile de pe you tube...fara fir de praf !
Uor usor ma dotez cu de toate.
Important e sa curga banii ca problemele se rezolva !
Stiu sculele astea, cyclon, thien separator...etc, eu am asa ceva...cauta planurile lui bill pentz si iti faci un cyclon misto....sa ai spor
7Rame scrie:Bunkane, nimeni nu comenteaza...probabil neobisnuita densitatea pt ochi.
Frumoasa densitate.
Azi am gasit si eu cateva bucati deosebite. 8 rame, puiet pe 4. Deosebiti. Dadant...![]()
Daca le fac poze ma ia vecinii la bataie!
lucky5strike scrie:Isi permite densitate, in hornurile alea de 30 x 30 cm, stiti ca vrea sa deloneasca lumea... asta daca nu ne-am "delonit" toti intre timp?
Obs: BUNKA, la metoda cu impachetare bilaterala, tip jonny_it, cum zici tu, ai resit sa scoti condens pe podisor! Pai, ori e horn, ori e clopot?
Ps: vad ca la unii n-ai bagat diafragma, ai sange... trebe ceva fler, dar asta e calea cea buna...
BUNKA scrie:Ala de l-am expus e un Grizly made in USA...nu jucarie de aia de galeatail execut la mare arta dintr-un butoi de 200 l metalic, un con de tabla de 0,7mm si un ventilator radial marca bernardo de 1,5-2kw, si un sac filtrant sau filtru HEPA parca asa-i zice.
Stiu ca sunt si galetuse de alea care fac aceeasi chestie dar la scara micro...la ce am eu nevoie...galetile alea sunt frectie la picior de lemn.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 58 vizitatori