Dragos scrie:Multumesc pentru mesajele de incurajare domnilor colegi!
Urmeaza sa se lamureasca si puii de gaina cum este cu apicultura si cu indivizii pe care nimeni nu prea ii iubeste...din diferite motive bine cunoscute de catre noi, apicultorii.
Dragos scrie:Oare pentru cei care recolteaza apilarnil, trantorul ce valoare are??
Ar fi bine ca un apicultor cunoscator, care a vazut multe de-a lungul activitatii sale sa deschida un subiect si sa enumere calitatile si defectele trantorului intr-o familie de albine dar nu numai.
Cred ca ne-ar mai deschide si noua putin ochii, si am putea sa ne integram mai usor in randul apicultorilor. Nu stiu....Parerea mea!
augustin scrie:Cum e mama x tata, asa-i fiica.
Cum e mama+bunicu , asa e nepotu'... o chestie simplificata fortat. Probabil cei ce se ocupa de selectie au mai multe de spus.
Dragos scrie:augustin scrie:Cum e mama x tata, asa-i fiica.
Cum e mama+bunicu , asa e nepotu'... o chestie simplificata fortat. Probabil cei ce se ocupa de selectie au mai multe de spus.
Acolo unde am modificat culoarea.... nu inteleg la ce anume va referiti! Fiti putin mai explicit! Sunt in ceata total....
Adica Regina "mama" daca se imperecheaza cu un trantore "tata" = ?? Amplificati putin!![]()
![]()
Dragos scrie: spor la treaba si multa miere va doresc, astfel incat sa nu aveti butoaie de ajuns ca sa o imbuteliati.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 18 vizitatori