precizez ca mierea este buna,curata,nealterata,e ok.FLORINELU scrie:buna ziua dragi colegi,vreau si eu niste sfaturi de la cei ce se pricep mai bine ca mine in domeniu: vreau sa fac niste palinca din miere de albine,daca ati facut careva sfatuiti-ma si pe mine ce si cum,multumesc.
FLORINELU scrie:buna dimineata,nu mai scrie nimeni nimic pe aici?,eu citesc in fiecare dimineata dar nu am ce.
FLORINELU scrie:da domnu Cristi,dar eu nu deschid stupii iarna pana prin 15 martie (nu le dau nici turte) si atunci nu prea am ce spune nu ii curat nici de zapada asa ca ce sa mai scriu?.adica nu ca ma mai joc cateodata cu niste rame pe acolo.
Balian scrie:Ați făcut bine că nu le dați turte. Completări de hrană toamna se face.
Vine un val de frig și la noi, unde de obicei iarna e blândă.![]()
FLORINELU scrie:sper sa nu fiu nevoit sa le dau turte nici in martie,atunci doar o sa deschid stupii si in functie de necesitati vedem,vorba romanului:om trai si om vedea.
Balian scrie:Urmărit mai multe cântare, consumul din noiembrie până în februarie cca. 2kg.
Deci în jur de 700g/lună. Din februarie, deci prezent cca. 100g/zi.
În zona mea calculez cu un consum de max. 8kg miere în perioada noiembrie-
martie după care normal ar trebui să intre nectar și polen proaspăt.
jonny_it scrie:.....Corect, totusi nu poti lasa doar 8 kg pentru iarna.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori