Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: vicpo

Mesajde FLORINELU » 30 Sep 2012, 08:45

interesanta metoda aceasta de iernare,dar am si eu o intrebare:daca unul din cei 2 stupi moare din nu stiu ce motive peste iarna,ce se intampla cu celalalt,cuibul lui fiind format inspre diafragma si el fiind lipsit de caldura celuilalt stup cu care erea obisnuit?
FLORINELU

Mesajde vicpo » 30 Sep 2012, 16:07

Vipco .... asa lucram si eu pe la inceputuri ... sint convins ca atunci cind o sa am nr dv de stupi vor aparea unele probleme de timp dar acum merge asa ,in privinta lazilor am redus la minim greutatea lor eliminind unele elemente neesentiale ,scindura din care confectionez este de 2 cm ,holtzsuruburi fara saibe ,mici ajustari pe la capac asa incit o lada multietajat cu trei corpuri fara rame nu cintareste mai mult de 15 kg.
vicpo

Mesajde vicpo » 30 Sep 2012, 16:10

FLORINELU scrie:interesanta metoda aceasta de iernare,dar am si eu o intrebare:daca unul din cei 2 stupi moare din nu stiu ce motive peste iarna,ce se intampla cu celalalt,cuibul lui fiind format inspre diafragma si el fiind lipsit de caldura celuilalt stup cu care erea obisnuit?

nu am avut pierderi iernind in aceasta formula dar banuiesc ca nu ar fi nici o problema intrucit s-ar comporta ca un stup iernat solitar,
vicpo

Anterior

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?