Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: orlando

Mesajde orlando » 29 Feb 2012, 22:11

LUCIAN AVRAM scrie:orlandooooooooooo , hai omule sa accesam ceva albine si mai vedem si cu fondurile alea , cine e suparat ............stii ce pateste , nu ?
sa traiesti ! :)

presupun ca cine este suparat este intepat, nu? din primavara accesez si eu niste albine.. salutare
orlando

Mesajde LUCIAN AVRAM » 29 Feb 2012, 22:14

ai priceput bine , cate carti de apicultura ai citit pana acum ?

ai fost in vreo stupina pana acum ?

hai sa vedem ce stii :)
LUCIAN AVRAM

Mesajde orlando » 29 Feb 2012, 22:21

LUCIAN AVRAM scrie:ai priceput bine , cate carti de apicultura ai citit pana acum ?

ai fost in vreo stupina pana acum ?

hai sa vedem ce stii :)
daca nu te inteapa nici o albina, inseamna ca nu vei fi nikiodata apicultor...

am citit o carte mai veche din scoarta in scoarta, in rest diverse postari pe net sau din reviste. am fost si intr-o stupina de mai multe ori.
orlando

Mesajde LUCIAN AVRAM » 29 Feb 2012, 22:22

bravo ., ce ganduri ai , cu ce vrei sa incepi ? cum te-ai gandit sa ataci problema ? :)
LUCIAN AVRAM

Mesajde orlando » 29 Feb 2012, 22:26

vreau in primavara acum sa iau niste roiuri. am inteles ca inveti mai bn cu roiuri, mai ales cand vrei sa incepi...
orlando

Mesajde LUCIAN AVRAM » 29 Feb 2012, 22:29

ia-ti cateva familii si ai grija sa ai pe langa tine un apicultor cu experienta care sa te ajute cand te incurci , ca sigur o sa te incurci :P

daca pot sa te ajut cu ceva , da-mi un semn ,

vicpooooooo , ajuta-l bre pe omul asta ca e contaran de-a matale :)
LUCIAN AVRAM

Mesajde orlando » 29 Feb 2012, 23:08

multumesc de ajutor. cand am vreo nelamurire va contactez cu siguranta...si cu siguranta o sa am multe nelamuriri mai ales acum ca sunt incepator...
orlando

Mesajde paul » 29 Feb 2012, 23:09

Orlando ... sper ca nu esti suparat pe mine !!!
Sper ...
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde orlando » 29 Feb 2012, 23:12

paul scrie:Orlando ... sper ca nu esti suparat pe mine !!!
Sper ...

de ce sa fiu suparat?....
orlando

Mesajde paul » 29 Feb 2012, 23:21

orlando scrie:
paul scrie:Orlando ... sper ca nu esti suparat pe mine !!!
Sper ...

de ce sa fiu suparat?....

Pentru ... "gluma" nesarata !!!
Oricum ... sa stii de la mine ... " in tot raul este un bine "!!! Si invers ...
In cazul tau este ... UN MARE BINE !!!
Merci ... esti baiat salon !!! :idea:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde orlando » 29 Feb 2012, 23:27

ok. nui niki o problema....
orlando

Mesajde david nick » 29 Feb 2012, 23:41

Orlando nici nu stii cat ma bucur ca la debutul meu in apicultura nu exista forumul.(sigur o luam rau in freza).
Nu te descuraja si urmeazati calea .....si vei intelege ca toti colegii ti-au vrut binele.

Ps. Dar si tu ...sa accesez fonduri fara sa ai stupi...prea te-a luat valul. :lol:
david nick

Mesajde vicpo » 01 Mar 2012, 08:54

LUCIAN AVRAM scrie:ia-ti cateva familii si ai grija sa ai pe langa tine un apicultor cu experienta care sa te ajute cand te incurci , ca sigur o sa te incurci :P

dl lucian daca orlando are nevoie de ajutorul meu sint dispus oricind ,oricum momentan se poate descurca cu sfaturile dumneavoastra bune de altfel la care am un singur amendament sa-si cumpere nu citeva familii ci sa investeasca toti bani in familii de albine( 50 daca poate)va invata sa le creasca fara probleme n-ui chiar asa complicat cum se spune. ps sinteti superficial in ce priveste faptul ca l-am aparat pe orlando pt ca sintem din acelas judet ,daca urmariti pastarile pmele nu m-am cramponat de cei din congo (vezi cazul panshe in problema cu loca)iar in ce priveste votul pt sponzorizare am optat pt gabi desi ionut este argesean si baiat de nota10,in rest sint convins ca ne putem intelege numai bine.
vicpo

Mesajde pngflorin » 01 Mar 2012, 09:49

vicpo scrie:
LUCIAN AVRAM scrie:ia-ti cateva familii si ai grija sa ai pe langa tine un apicultor cu experienta care sa te ajute cand te incurci , ca sigur o sa te incurci :P

dl lucian daca orlando are nevoie de ajutorul meu sint dispus oricind ,oricum momentan se poate descurca cu sfaturile dumneavoastra bune de altfel la care am un singur amendament sa-si cumpere nu citeva familii ci sa investeasca toti bani in familii de albine( 50 daca poate)va invata sa le creasca fara probleme n-ui chiar asa complicat cum se spune. ps sinteti superficial in ce priveste faptul ca l-am aparat pe orlando pt ca sintem din acelas judet ,daca urmariti pastarile pmele nu m-am cramponat de cei din congo (vezi cazul panshe in problema cu loca)iar in ce priveste votul pt sponzorizare am optat pt gabi desi ionut este argesean si baiat de nota10,in rest sint convins ca ne putem intelege numai bine.

Nu contrazic pe nimeni, asta nu cred ca e recomandat unui incepator, care dupa cum spune "am citit o carte mai veche din scoarta in scoarta, in rest diverse postari pe net sau din reviste. am fost si intr-o stupina de mai multe ori.", adica exp aproape de zero sa inceapa acest hobby/afacere/meserie cu 50 de familii si investitie f mare.

Esecul poate sa il faca sa regrete ca a vazut albina si nu cred ca e indicat , iar investitia in 50 de familii si inventar ca sa le sustina duce undeva la 10000 de euro.
Eu unul nu recomand mai mult de 5-10 familii, plus ca are tot sezonul apicol in fata poate sa faca experimenta si sa invete ...iar daca sunt apicultori care sa ii arate in zona, carti, forum o poate scoate la capat .

In rest, FELICITARI PT INTENTIE.
pngflorin

Mesajde vicpo » 01 Mar 2012, 10:37

dl png florin citind la pagini personale vei vedea cum am plecat eu si orlando se va descurca,de fapt el vrea fonduri si are nevoie de cit mai multe familii nu poti pleca cu 2-3 cind ai obiectiv accesarea de fonduri
vicpo

Mesajde pngflorin » 01 Mar 2012, 10:47

vicpo scrie:dl png florin citind la pagini personale vei vedea cum am plecat eu si orlando se va descurca,de fapt el vrea fonduri si are nevoie de cit mai multe familii nu poti pleca cu 2-3 cind ai obiectiv accesarea de fonduri

nu particularizez, sunt ferm convins ca sunt incepatori care au reusit, fie cu noroc fie prin talent, insa la nivel general nu cred ca este o idee buna.

daca e vb de a indeplini cond accesarii mas 141, atunci in mod cert are nevoie de un numar de familii, de peste 27, nu mai stiu ex pt ca sa schimbat coef.

oricum, mult succes.
pngflorin

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?