Ehe nepoate nici nu se observa
Sa ma fi vazut pe mine saptamana trecuta cum aveam ochiul de ziceai c-am luat-o-n freza de la vreunu....ce-a mai ras instructoru de moaca mea , conduceam vazand cu un singur ochi
Pacat ca nu mi-am facut o poza...si azi mi-am luat una-n ceafa dar nu s-a umflat deloc.
Chestia cu gargaunii ....ma dispera la culme si pe mine...dar s-a pregatit baiatu' special pentru ei am achizitionat 2 rachete de tenis la 25 de ron.
Sa-i vezi cand le aplic cate un FOREHAND in lung de linie de-l dezmembrez direct...viespiile nu le deranjeaza deloc, ba le ajuta la culesul de struguri cand desfac borboanele, caci inca nu s-au crrapat ele singure din lipsa de apa.
Am observat ca ele fac fatza cu brio gargaunilor formand un baraj pe placa de zbor de care el nu poate trece...si-l mai si casapesc cateodata ...dar nu fara urmari( mor cateva albinute in lupta) , si tocmai d'aia le mai ajut.
Cred ca excesu' asta de gargauni se trage si de la seceta + ca acum am primit ca bonus pe cap o "haita de pitigoi" preocupati momentan de furatul semintelor de FS....oare cand n-or mai fi si d.alea cum va decurge totul in privinta numarului de albine decimate zilnic?
Mai vorbim...toate cele bune-ti doresc!