faci pozele foarte mici !!!
pe forum se pot pune poze pana la 256 kb !!!
fa cumva !!!
tinem legatura !!!
petreionel76 scrie:MIHAI BALS scrie:petreionel76 scrie:multumesc de incurajare ...cu ajutorul vostru ..celor mai vechi in bransa ..si cu ajutorul forumului ..sper sa reusesc ..chiar imi doresc asta ...
o schimbasi?
ce sa reusesti?
nu zisasi ca e pasiune?
sa reusesc sa ma descurc cu ele ..si sa le trec cu bine peste iarna ...se pare ca esti suparat tare ..chiar ma iei tare ...
ves.lucian.zabrani scrie:nu te ia nimeni tare !!! domnul Mihai Bals are un stil mai aparte !!!
faci pozele foarte mici !!!
pe forum se pot pune poze pana la 256 kb !!!
fa cumva !!!
tinem legatura !!!
![]()
![]()
MIHAI BALS scrie:petreionel76 scrie:MIHAI BALS scrie:petreionel76 scrie:multumesc de incurajare ...cu ajutorul vostru ..celor mai vechi in bransa ..si cu ajutorul forumului ..sper sa reusesc ..chiar imi doresc asta ...
o schimbasi?
ce sa reusesti?
nu zisasi ca e pasiune?
sa reusesc sa ma descurc cu ele ..si sa le trec cu bine peste iarna ...se pare ca esti suparat tare ..chiar ma iei tare ...
te-ai prins!
inseamna ca esti destept!
hai sa-ti zic,in 2 vorbe,cum e cu albinele:
-trebuie sa ai bani si sa nu ai ce sa faci cu ei.
-cam asta e tot.
ves.lucian.zabrani scrie:domnule Mihai Bals , ai fost , esti si vei fi in continuare prietenul meu !!! mai trebuie sa ne strangem mana !!!
fac tot posibilul sa vin la intalnirea de la Craiova !!!
poate bem un zaibar impreuna !!!
de mult imi doresc sa vad si eu cum e zaibarul , dar n-am avut parte !!!
![]()
![]()
redoo scrie:MIHAI BALS scrie:petreionel76 scrie:MIHAI BALS scrie:petreionel76 scrie:multumesc de incurajare ...cu ajutorul vostru ..celor mai vechi in bransa ..si cu ajutorul forumului ..sper sa reusesc ..chiar imi doresc asta ...
o schimbasi?
ce sa reusesti?
nu zisasi ca e pasiune?
te-ai prins!
inseamna ca esti destept!
hai sa-ti zic,in 2 vorbe,cum e cu albinele:
-trebuie sa ai bani si sa nu ai ce sa faci cu ei.
-cam asta e tot.
Bine ai venit...pe forumul celor bogati
petreionel76 scrie:Ma numesc Ionel..sunt din Vaslui,am 38 de ani, sunt casatorit si am un baietel de 8 ani.De ceva timp (3 ani) am facut o pasiune pentru albine si albinarit..asa ca m-am pus pe ""studiat"" si prin urmare am citit tot ce am gasit legat de pasiunea mea....si totodata am citit mesajele si mai tot ce este pe forum...anul acesta..mai precis dupa salcam am achizitionat doua roiuri pe 6 rame ...si incerc sa ma perfectionez..cu ajutorul mai vechilor stupari de pe aici voi reveni si cu cateva poze
..
ignatov andrei scrie:petreionel76 scrie:Ma numesc Ionel..sunt din Vaslui,am 38 de ani, sunt casatorit si am un baietel de 8 ani.De ceva timp (3 ani) am facut o pasiune pentru albine si albinarit..asa ca m-am pus pe ""studiat"" si prin urmare am citit tot ce am gasit legat de pasiunea mea....si totodata am citit mesajele si mai tot ce este pe forum...anul acesta..mai precis dupa salcam am achizitionat doua roiuri pe 6 rame ...si incerc sa ma perfectionez..cu ajutorul mai vechilor stupari de pe aici voi reveni si cu cateva poze
..
Nu baga in seama "raiii" de pe forum!
Esti chiar din comuna Vaslui, sau dintr-un orasel din preajma???
Eu am stupina in oraselul Tacuta!
Bine ai venit!
ignatov andrei scrie:petreionel76 scrie:Ma numesc Ionel..sunt din Vaslui,am 38 de ani, sunt casatorit si am un baietel de 8 ani.De ceva timp (3 ani) am facut o pasiune pentru albine si albinarit..asa ca m-am pus pe ""studiat"" si prin urmare am citit tot ce am gasit legat de pasiunea mea....si totodata am citit mesajele si mai tot ce este pe forum...anul acesta..mai precis dupa salcam am achizitionat doua roiuri pe 6 rame ...si incerc sa ma perfectionez..cu ajutorul mai vechilor stupari de pe aici voi reveni si cu cateva poze
..
Bine ai venit!
..
Bine ai venit!
ves.lucian.zabrani scrie:Domnule Mihai Bals , crezi cumva ca noi nu ???
![]()
![]()
redoo scrie:De la farmacie sau din beci?:D sa traiesti o mie de ani Mihai.....si noi pe langa tine,sa fim siguri ca nu ne tragi in piept:D
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 22 vizitatori