de stefanmadalin » 15 Iun 2014, 18:16
Saptamana asta am fost plecat in Polonia, in zona Kędzierzyn-Koźle. A fost proiectul ''Leonardo da Vinci''- Agropuzzele Polonia.
Este vorba de proiectul de va vorbeam eu asta iarna, initial ma luasera in Slovacia, dar m-au trimis in Polonia, si nu-mi pare rau absolut deloc de schimbare. Am fost delegatii din Slocavia,Cehia,Portugalia,Croatia,Polonia,Romania.
Scopul proiectul este de a cunoaste fermieri din alte tari, experiente....absolut tot. Intr-o saptamana am vizitat vreo 10 ferme,fabrici,institutii....
Pentru mine experienta a fost incredibila. Deabia astept anul viitor cand Romania o sa organizeze intalnirea.
Cat despre POLONEZI, sunt cu cateva sute de ani inaintea nostra din punct de vedere moral si financiar. O sa revin cu imagini si impresii, imediat ce iau pozele de la colegele mele care au surprins momentele interesante.
Pana atunci pun o poza facuta de mine, in zborul de la Katovice spre Frankfurt. A fost pentru prima data cand am zburat, la inceput mi-a fost teama, dar apoi abia asteptam turbulentele sa mai simt si eu putina adrenalina in sange. Neam de neamul meu n-a zburat cu avionul.
- Fişiere ataşate
-