Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Stupina unui luptator

Mesajde murarudumitru » 25 Feb 2014, 00:13

gigibecalul scrie:Păcat și de albine, și de cățel...și eu am pierdut în toamnă un copoi ardelenesc...a făcut o infecție, s-a îndepărtat de noi, și când l-am găsit era prea târziu...

Imi pare rau sincer,stiu ce inseamna sa pierzi un ciine,nu puteam pleca de acas fara ia ,tot dupa mine se tinea
murarudumitru

Mesajde murarudumitru » 01 Mar 2014, 00:47

Deacolo de unde oi fi o sa ma rog pentru,cei ce mau ajutat,si apreciat pentru cea ce sunt, no sa va uit sunteti uni care chear nu o sa va uit,rog un moderator sami stearga contul, se pare ca uni sunt prea rai , si poate mai fericiti sa stie ca numai exist ,si sa nu uite un lucru sa se roage la Dumnezeu sa nu ajunga in situatia mea.vreau ca numele meu sa se termine aici.
murarudumitru

Mesajde alexx » 01 Mar 2014, 01:04

Domnule dumitru… aloooo ce e cu atitudinea asta pai ori luptati ori nu(stupina unui ce) vreau ca in doi ani sa realizati 15 stupi din cei 5 si sa fiti mandru ca ati depasit o etapa din viata cu brio….acum sincer lasati criticile de o parte si capul susssss
alexx

Mesajde perma » 01 Mar 2014, 01:13

Mai nene, lasa fatalitatea deoparte! Nu cred ca exista apicultor care sa nu fi pierdut familii peste iarna! Daca exista, e vreun zeu, nascut pentru meseria asta! Tu ai pierdut nu stiu cate familii, dar oricum ai mai multe decat mine! Daca eu nu renunt, nici tu n-ar trebui s-o faci! Internetul uneori distorsioneaza mesajul, sa stii ca pe topicul celalalt lumea nu ti-a vrut raul! Cred ca multi au simtit si ei ciuda (suparare) ca au murit atatea albine! Eu in locul tau n-as cere stergerea topicului si a numelui, le-as pastra ca sa demonstrez ca pot sa am grija de albine si ca pot sa dau clasa multora chiar daca am necazurile pe care le am! Iti urez sa renasti din propria-ti cenusa!
Azi esti bine-sanatos si maine te lauda popa'n curte!
Omu' ie inainte de toate!
perma

Mesajde Adi Hodis » 01 Mar 2014, 01:38

Dumitreee !.
Pai ce faci nene ? ... dai bir cu fugitii ? ... Ce luptator mai esti atunci ?.
Vad ca tu nu esti soiul ala care NU prefera sa primeasca crudul adevar spus in fata ... ci mai degraba ti-ar placea laudele, chiar daca situatia e paguboasa.
Eu prefer sa mi se spuna pe șleau, adevarul ... nud.
Nu imi plac vorbele de genul ... perie.
Ma, fi-i om cu inima tare asa cum ai fost pina acum, ca ai trecut tu prin necazuri mult mai mari decat asta, si accepta ca adevarul spus in fata, asa crud, e mai valabil decat laude ...
Si sa stii ca altii au pierdut mai multe familii ... dar, viata merge înainte. Mergem si noi !.
Nu mai repetam greselile facute si facem tot posibilul sa iasă bine.

ps
te sun in cursul zilei. poate nu raspunzi ... ca vin la tine. :)

pps
dar unde zici ca stai acuma ?. :?
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde cantemir » 01 Mar 2014, 02:00

Dezlegati-ii domnule, lacatu aci:
viewtopic.php?f=10&t=4920&start=32#p184092
...ca doar n-o fi foc!
Multumiri!
cantemir

Mesajde murarudumitru » 01 Mar 2014, 21:06

cantemir scrie:Dezlegati-ii domnule, lacatu aci:
viewtopic.php?f=10&t=4920&start=32#p184092
...ca doar n-o fi foc!
Multumiri!

multumesc din suflet astazi a fost un apicultor care sigur il cunoasteti si, datorita lui nu o sa ma dau batut,da vina a fost a mea cu mortalitatea daca acest om anonim nu venea astazi cadeam psihic eu personal multumesc si lui adi pentru tot si tuturor de ce nu
murarudumitru

Mesajde ves.lucian.zabrani » 01 Mar 2014, 21:07

vezi ca ai MP !!!
:P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde murarudumitru » 01 Mar 2014, 21:15

ves.lucian.zabrani scrie:vezi ca ai MP !!!
:P :P :P

lam citit multumesc si Dumnezeu sa aive grija de familia ta
murarudumitru

Mesajde murarudumitru » 01 Mar 2014, 21:24

Astazi am primit o familie pe 6 rame ful albina, din care 3 cu puiet,cu aceasta familie am ajutat 3 deai mei care erau pe 3 rame dar putina albina fiecare a primit cite o rama cu albina si puiet acu am 6 bunicei .multumesc lui dumnezeu si nu in ultimu rind lui nea nicu pentru familia de albine
murarudumitru

Mesajde ignatov andrei » 01 Mar 2014, 21:48

murarudumitru scrie:Astazi am primit o familie pe 6 rame ful albina, din care 3 cu puiet,cu aceasta familie am ajutat 3 deai mei care erau pe 3 rame dar putina albina fiecare a primit cite o rama cu albina si puiet acu am 6 bunicei .multumesc lui dumnezeu si nu in ultimu rind lui nea nicu pentru familia de albine

"Murarule", când vei înțelege ca familia de albine, nu are legătură cu SF.DUMITRU?!?
ignatov andrei

Mesajde murarudumitru » 01 Mar 2014, 22:33

ignatov andrei scrie:
murarudumitru scrie:Astazi am primit o familie pe 6 rame ful albina, din care 3 cu puiet,cu aceasta familie am ajutat 3 deai mei care erau pe 3 rame dar putina albina fiecare a primit cite o rama cu albina si puiet acu am 6 bunicei .multumesc lui dumnezeu si nu in ultimu rind lui nea nicu pentru familia de albine

"Murarule", când vei înțelege ca familia de albine, nu are legătură cu SF.DUMITRU?!?

nici legatura cu SF.DUMITRU,nu inteleg ,infine
murarudumitru

Mesajde modigliani » 07 Mar 2014, 01:38

murarudumitru scrie:Deacolo de unde oi fi o sa ma rog pentru,cei ce mau ajutat,si apreciat pentru cea ce sunt, no sa va uit sunteti uni care chear nu o sa va uit,rog un moderator sami stearga contul, se pare ca uni sunt prea rai , si poate mai fericiti sa stie ca numai exist ,si sa nu uite un lucru sa se roage la Dumnezeu sa nu ajunga in situatia mea.vreau ca numele meu sa se termine aici.

Bine ..... Pana pleci transmite-i lu Taki cele bune din partea lu' Murphy ! Si spune-i ca-l sun zilele astea ..........
modigliani

Mesajde murarudumitru » 07 Mar 2014, 03:27

modigliani scrie:
murarudumitru scrie:Deacolo de unde oi fi o sa ma rog pentru,cei ce mau ajutat,si apreciat pentru cea ce sunt, no sa va uit sunteti uni care chear nu o sa va uit,rog un moderator sami stearga contul, se pare ca uni sunt prea rai , si poate mai fericiti sa stie ca numai exist ,si sa nu uite un lucru sa se roage la Dumnezeu sa nu ajunga in situatia mea.vreau ca numele meu sa se termine aici.

Bine ..... Pana pleci transmite-i lu Taki cele bune din partea lu' Murphy ! Si spune-i ca-l sun zilele astea ..........

Cu taki o singura data am vorbit fata in fata si nu stiu daca va mai fi a doua oara,
murarudumitru

Mesajde murarudumitru » 08 Mar 2014, 00:05

Nu mia reusit poza
murarudumitru

Mesajde Cristian Chirculescu » 08 Mar 2014, 00:53

Care poza...cu ce era? Descrie.....dar pune totusi poza.vreau sa si vad ceva de la tine...sti dumneata de ce....si cred ca asteapteapta multa lume o poza de la tine....sa traiesti.
Alias FreeCristian 0764514729

www.freecristian.ro
Cristian Chirculescu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?