Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: victor s

Mesajde victor s » 11 Ian 2012, 20:45

piesele de rezistenta...
(multa pasiune si mult suflet )
Fişiere ataşate
Picture 025 (Medium).jpg
Picture 026 (Medium).jpg
Picture 027 (Medium).jpg
victor s

Mesajde pngflorin » 11 Ian 2012, 21:12

la cate holsuruburi ai bagat lada aia poti sa o dai dea dura si nu crapa...........vezi sa nu il trasneasca de la atata metal....... :lol:

lazile arata super, sa le amortizezi cu miere in primul an.
pngflorin

Mesajde bostina constantin » 11 Ian 2012, 21:52

Te salut cu drag Victore!!!si eu am inceput sa fac niste cutii, dar ce vad la tine....seamana leit cu ce am vazut la Adi bihoreanu[sa traiest Adi, langa cine doresti,esti dator un miel, daca accepti botezul :lol: ],poate si mai si, dar costul? si cand se amortizeaza investitia? sau ia-i facut de ,,dragul artei".Sa fiti sanatosi!!Costica din Buzau.
Fişiere ataşate
starter (Small).jpg
starter cu capacul stramb!!
bostina constantin

Mesajde victor s » 11 Ian 2012, 22:09

o problema pusa corect...si te salut Costica din Buzau !
intradevar, nu m-a interesat costul stupului, costul transportului, am vrut cu tot dinadinsul sa am asemenea stupi in curtea mea !
in ceea ce priveste amortizarea cheltuielilor...nu ma intereseaza acum...dar garantat se va amortiza in anii multi in care voi intrebuinta acesti stupi !
in privinta fabricantului, ai ghicit...are omul asta un stil inconfundabil... sunt foarte multumit de investitia facuta !
sa fim sanatosi cu totii sa ne bucuram de ceea ce ne place ! ;)
victor s

Mesajde gabi bee » 11 Ian 2012, 22:22

victore , felicitari ! ai niste stupi de expozitie si in acelasi timp si f tepeni ! foarte frumosi si a-ti doresc sa -i umpli cu albine anul asta ! abia astept sa-i vad pe viu . felicitari si fabricantului si sa ai caturile pline cat mai curand ! numai bine si la mai multi ! :D
Masoara timpul cu faptele tale !
gabi bee

Mesajde victor s » 11 Ian 2012, 22:53

mercy Gabi...acum se face primavara si gata....cu gandul pe treaba...de vreo 3 zile numai albine visez...zi si noapte...si nu glumesc deloc !
sa ne vedem cu bine !
victor s

Mesajde mosu » 15 Ian 2012, 21:02

Draga Victoras sint uimit de cutiile tele al cui a fost proiectul bbine inteles ca si executantul are un merit deosebit, robustete mare, cred ca piesele de rezistenta , cum le numesti tu are peste 4 cm. grosime iar greutatea cred ca depaseste 35 kg. Orcum sinteti citiva baieti foarte destoinici si priceputi, asa ca apicultura romineasca este pe miini bune, nu neglijati f.e. va dorescdin toata inima prosperitate la toti cei ce aveti initiative si ca sa il citez pe Ceausescu va spun sa duceti apicultura pe cele mai inate culmi.
desteptul invata dela toti prostul le stie pe toate
mosu

Mesajde mibu » 15 Ian 2012, 21:23

POATE ca sunt altii arondati la alte religii .....
BLÎND DAR SIGUR !
mibu

Mesajde victor s » 16 Ian 2012, 20:09

nu este vorba de arondare la alte religii si nici de lipsa de bun simt... pur si simplu cred ca a fost vorba de o neintelegere...
i-mi cer scuze eu in locul domnului Ilie Cula !
victor s

Mesajde victor s » 16 Ian 2012, 20:17

mosu scrie:Draga Victoras sint uimit de cutiile tele al cui a fost proiectul bbine inteles ca si executantul are un merit deosebit, robustete mare, cred ca piesele de rezistenta , cum le numesti tu are peste 4 cm. grosime iar greutatea cred ca depaseste 35 kg. Orcum sinteti citiva baieti foarte destoinici si priceputi, asa ca apicultura romineasca este pe miini bune, nu neglijati f.e. va dorescdin toata inima prosperitate la toti cei ce aveti initiative si ca sa il citez pe Ceausescu va spun sa duceti apicultura pe cele mai inate culmi.

va multumesc pentru aprecieri si pentru incurajari, dar adevaratul merit este al celui ce i-a proiectat si executat, iar acesta este prietenul nostru Adi Hodis.
o sa ramaneti uimit dar greutatea este de 10 kg fix (11 cutii/ 110 kg cantarit de firma de curierat) acum , daca mint ei, va mint si eu, dar nu prea cred , nu aveau interesul...)
in ceea ce priveste apicultura romaneasca...nu ma pot exprima, dar in patratica mea, sper sa ma descurc si sa nu fac de ras invataturile pe care le-am primit de la profesorii mei , profesori printre care se numara si regretatul Gica Romanescu !
si asa cum spunea dumnealui...
-''ceace este,este urmarea a ceace a fost.Ceace va fi este urmarea a ceace este.''
victor s

Mesajde victor s » 25 Ian 2012, 19:24

gata...zugravirea s-a terminat, termopanele au fost montate, sunt pregatite de primirea noilor chiriase... ;)
Fişiere ataşate
23012012808.jpg
23012012806.jpg
victor s

Mesajde mosu » 25 Ian 2012, 20:30

Totul este la superlativ sau fara cuvinte.FELICITARI tie si lui Adi,as vrea sa iau si eu legatura cu Adi.
desteptul invata dela toti prostul le stie pe toate
mosu

Mesajde alt stupar » 26 Ian 2012, 00:37

Cum ti s-a uscat vopseaua, acum iarna ?
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde ves.lucian.zabrani » 26 Ian 2012, 00:42

ce culoare frumoasa ti-ai ales , Victore !!! intamplator si mie tare imi place !!! si eu pe ai mei i-am vopsit pe frig !!! dar nu am avut spatiu incalzit pentru ei !!! a durat destul de mult pana s-au uscat stupii pe care i-am vopsit !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde victor s » 26 Ian 2012, 16:35

vopseaua s-a uscat datorita temperaturii favorabile dintr-unul din locurile de munca unde i-mi desfasor activitatea (un punct termic 23/24* C cu umiditate scazuta.)
aceasta culoare am ales-o dupa ce am vazut stupii fabricati de skypi si care mi-au placut foarte mult.
in acest moment vopseaua fiind uscata complet pot spune ca stupii sunt pregatiti de populare. (si tare rau i-mi pare...sincer as mai fi vrut ceva activitate legata de stupi si albine...trece timpul muuuult mai repede in asteptarea primaverii... 8-) )
victor s

Mesajde ves.lucian.zabrani » 26 Ian 2012, 17:43

eu lucrez la termocentrala pe carbune din Arad !!! era o treaba sa-i aduc aici sa-i vopsesc !!! dar nu s-a putut !!! eventual sa fi tratat cu colegii de la punctele termice din oras !!! dar acum ne-am separat asa ca ... :roll: :cry:
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?