Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: D'ale lui State

Mesajde State » 04 Mar 2014, 19:59

M-am hotarat baieti. Multumesc!
In fata casei o sa pun Lonicera(pentru miros) iar in gradina zmeura+mur fara spini.
Am comandat astazi, stolonii de capsuni. Mi-a promis omul ca mi trimite imediat cum se indreapta vremea. Per total, am iesit la 0,20bani/stolon. :) Fata de 6lei cat imi cereau aia de la Obor....e cale lunga.
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde redoo » 04 Mar 2014, 20:41

State scrie:M-am hotarat baieti. Multumesc!
In fata casei o sa pun Lonicera(pentru miros) iar in gradina zmeura+mur fara spini.
Am comandat astazi, stolonii de capsuni. Mi-a promis omul ca mi trimite imediat cum se indreapta vremea. Per total, am iesit la 0,20bani/stolon. :) Fata de 6lei cat imi cereau aia de la Obor....e cale lunga.

Pui mana pe cazma si mergi ori pe strada Candiano Popescu, ori pe Cutitul de Argint si te apuci si scoti stoloni de acolo.
Life is BEE...utiful!!!
http://e-redoo.ro/
redoo

Mesajde liviutzbogos » 05 Mar 2014, 11:11

BeesDream scrie:Lonicera am luat-o de la un om din Cornetu care are si anunturi pe okazii. http://www.okazii.ro/plante-ornamentale ... a137497707

Lonicera sta inflorita aproape toata vara, are un super miros, nu e pretentioasa deloc la apa si la pamant deci practic nu te ocupi de ea sa o ingrijesti iar tulpina se face in timp ca cea de la vita de vie. :)
Dupa mine cred ca e cea mai buna planta pentru gard si vreau sa imi imbrac absolut tot gardul din curte incat sa nici nu se mai vada prin el vara. :lol:
Snapshot_2014-03-04_154931.jpg

Stii cumva cum se inmulteste? Eu am o tufa mare langa fantana, o tot tund in fiecare toamna ca se intinde de nu mai am loc de ea :) Intradevar, era plin de albine prin ea in vara, doar ca nu erau ale mele :P As vrea pe viitor sa fac niste spalieri pe care sa o intind, cum spuneai si tu.
Nihil Sine Deo!

Munţii noştri aur poartă,
Noi cerşim din poartă-n poartă. (Octavian Goga)

Ce folos, viaţă fără de Hristos?
liviutzbogos

Mesajde zimtelro » 05 Mar 2014, 16:50

La noi in zona, lonicerei ii se zice "telegraf", se inmulteste prin scoatere plantei cu radacina cu tot, se desparte radacina si se poate planta din ea in mai multe locuri,asa am procedat la mine plantand pe langa foisor, intradevar miroase foarte tare si placut, in zilele toride tine racoare de aceea o am pe langa foisor,singurul incovenient este ca in planta apar foarte multi paiejeni, iar daca nu o tunzi mereu se intinde ca nebuna.
zimtelro

Mesajde tiby visan » 05 Mar 2014, 18:41

puneti va rog si o poza lafloarea asta s-au ce este ca tare curios sint despre ce vorbiti. :o
desteptaciunea are limite,prostia n-are margini.
tiby visan

Mesajde liviutzbogos » 05 Mar 2014, 22:30

tiby visan scrie:puneti va rog si o poza lafloarea asta s-au ce este ca tare curios sint despre ce vorbiti. :o

A pus BeesDream pe pagina anterioara. Puteti da si o cautare pe gugle si sunt sigur ca veti gasi.
Nihil Sine Deo!

liviutzbogos

Mesajde FLORINELU » 06 Mar 2014, 09:16

BeesDream scrie:
FLORINELU scrie:pe la noi ii spune caprifoi,am si eu pe garduri.

Super daca ai si tu pe garduri. Ar fi minunat daca postezi si o poza doua sa vada State cum arata un gard imbracat in aceasta planta deosebita. :D

saptamana viitoare.
FLORINELU

Mesajde tiby visan » 06 Mar 2014, 13:18

multumesc Liviu gata am vazuto are un miros super nu stiam ca-i zice asa am incercat si eu sa prind aceasta planta,floare dar nu am seusit acum a luat si sotia vr-o 2 fire sa vad daca i se prind,pacat ca albina nu poatr lua nectarul din ea are un nectar asa de dulceee numai daca se scurge nectarul pe floare afara poate ar lua si albina.
desteptaciunea are limite,prostia n-are margini.
tiby visan

Mesajde liviutzbogos » 06 Mar 2014, 17:12

tiby visan scrie:multumesc Liviu gata am vazuto are un miros super nu stiam ca-i zice asa am incercat si eu sa prind aceasta planta,floare dar nu am seusit acum a luat si sotia vr-o 2 fire sa vad daca i se prind,pacat ca albina nu poatr lua nectarul din ea are un nectar asa de dulceee numai daca se scurge nectarul pe floare afara poate ar lua si albina.

Eu am vazut anul trecut si cateva albine prin florile ei, putine ce-i drept. Dar cred ca erau putine din cauza ca stupina era departe, prin vecini nu are nimeni albine si ale mele erau pe alta vatra.
Nihil Sine Deo!

liviutzbogos

Mesajde FLORINELU » 06 Mar 2014, 17:55

albinele circula prin florile ei foarte mult si banuiesc ca nu degeaba.
FLORINELU

Mesajde State » 24 Mar 2014, 22:44

Ce vraji a mai facut tata(si nu e popa).. :P

Imagine
State

Mesajde State » 24 Mar 2014, 22:53

Albinele au iesit cu bine din iarna, fara mortaciuni. In doua zile , fiecare stup a supt cate 500ml de sirop 2:1. :)
State

Mesajde liviutzbogos » 24 Mar 2014, 23:31

State scrie:Ce vraji a mai facut tata(si nu e popa).. :P

Sa ma bata cucu', ai noroc ca mi-am gasit consoarta si ii planificata nunta, ca de nu, ma faceam episcop si pe tine te popeam cu forta :lol: Ca-n filmele alea cu vampiri cand il musca pe ala ce omora vampirii numa' asa, de ciuda, sa-l faca si pe el vampir :lol:
Nihil Sine Deo!

liviutzbogos

Mesajde State » 25 Mar 2014, 00:07

liviutzbogos scrie:Sa ma bata cucu', ai noroc ca mi-am gasit consoarta si ii planificata nunta, ca de nu, ma faceam episcop si pe tine te popeam cu forta :lol:

Dar de ce cu forta ? :P De buna voie si nesilit de nimeni, ma las popit. Se poate si fara facultatea de teologie ? :lol: Nu de alta, dar sa nu mai pierd timpul pana voi avea enoriasele mele. Numai ale mele. Sa le spun: Veniti oitele domnului, sa va spovedesc. Luati loc in genunchi , va rog. Pentru iertarea pacatelor, una scurta si ochii la usa. La alea trecute de prima tinerete, pacatele se iarta doar cu bani. :idea:

Sper ca nu esti de-al lu' Closca , sa nu stii de gluma. ;)
State

Mesajde BeesDream » 25 Mar 2014, 01:19

State scrie:Veniti oitele domnului, sa va spovedesc. Luati loc in genunchi , va rog. Pentru iertarea pacatelor, una scurta si ochii la usa. [/i] La alea trecute de prima tinerete, pacatele se iarta doar cu bani.

Imagine Doamne ajuta! Imagine

:lol: :lol: :lol:
my facebook | my YM: bees.dream@yahoo.com
BeesDream

Mesajde State » 25 Mar 2014, 12:12

Modelul ideal de duhovnic:

Cand ma fac mare , vreau sa fiu ca el ! :D
State

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?