Dragos scrie:Avem probleme...! In atentia incepatorilor care vor sa dea sirop la albine! Puteti sa le faceti mai mult rau decat bine! Mai bine ii lasati asa! Cel putin asa mi s-a intamplat mie. Chiar daca am citit in mai multe carti ca nu este indicat sa dai sirop asa de devreme...eu le-am dat pentru ca asa am auzit la cativa apicultori si dat a fost... pe apa sambetei. Nu am pierdut mare lucru pentru ca le-am dat putin 150 ml/familie, problema a fost ca albinele au intepat punga, au luat o zi- doua si apoi a curs pe urdinis afara, la trei dintre ei.La un stup care nu a fost inclinat a ramas acolo pana cand am venit eu acasa, de la facultate(dupa o saptamana). Ce a rezultat se observa in poza urmatoare. Astazi am profitat de vremea buna si am transvazat familia in alt stup.
DECI---ASA NU!
murarudumitru scrie:in primul rind nu se pune sirop in pungi,siropul se pune in hranitoare sau in celulele de rama adica pe rama in pungi se pune cu totul altceva serbet turte etc.
stefanmadalin scrie:Salut Dragos,Ceva cumparaturi de la targ? Pregateste ramele de largit. Mai salutat joi la dud, nu stiam de unde sa te iau,scuze!!
stefanmadalin scrie:Salut Dragos,Ceva cumparaturi de la targ? Pregateste ramele de largit. Mai salutat joi la dud, nu stiam de unde sa te iau,scuze!!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 21 vizitatori