cristi_vidican scrie:Ramele ...
cel mai mare mâncător de timp în apicultură.
Cumpăr scândura, o pun la uscat afară, o duc la Arpi la jeluit și luat hofman, duc restul acasă, dau din greu la circular, înghit praf, dopuri în urechi, rumeguș în nas.
Strâng totul frumos, cumpăr capse de la Gica, bag aer în compresor, pun 5 picături de ulei și mă apuc de capsat, apoi de găurit, apoi bat cuiele pentru sârme, apoi tai sârmele, apoi bag sârma, apoi bat cuiele, duc ramele în magazie, vine primăvara, dau cu ondulator, montez fagurii, dau ramele la crescut.
Mai am cam 100 de băgat sârma (îs boier). 1400 sunt gata însârmate.
redoo scrie:Si cand te gandesti ca altii, nici macar nu le-au cumparat...
cristi_vidican scrie:redoo scrie:Si cand te gandesti ca altii, nici macar nu le-au cumparat...
Păi dacă le cumperi ca donbazil, gata însârmate, ești în față oricând le cumperi.![]()
Fiecare cu cât poate!
Așa eram și eu, adică feliam ramele primăvara. Doar că necesarul era mai mic.
Facem multe la comun, așa că dacă el duce scândura la tâmplar, trebuie să o duc și eu.
cristian bh scrie:
Cat despre praf si rumegus ,astora le-am declarat razboi total,....mi-a ajuns pana peste,cu toate ca aveam doua exhaustoare,...nu puteam sa le mut la fiecare masina.
lucky5strike scrie:Materialul pare curatel, iar executia si sculele impun incredere... Faci numai pentru tine, sau hm... te mai apleci si pt. altii?
lucky5strike scrie:Materialul pare curatel, iar executia si sculele impun incredere... Faci numai pentru tine, sau hm... te mai apleci si pt. altii?
cristian bh scrie:,.....sunt in combinatie cu amicul!
Daca mai vine si mai incearca material,....ies si in castig!![]()
lucky5strike scrie:Daca tot ti le faci tie, ce strica niscaiva lungimi de brat si pt altii...
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 56 vizitatori