arata bine !!! sa dea Dumnezeu sa-i vedem prinsi !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!! Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ??? Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
rocco76 scrie:75% cu silicon acrilic (oare de unde am invatat asta?) 25% cu un amestec de parafia si smoala
Deci asta este compozitia secreta a lui Dl Lucian?!
Apropo, dl Lucian ati altoit magnolie primavara? si daca da, cam in ce perioada si prin ce procedeu. Am cateva exemplare de M kobus si vreau sa altoiesc cu M soulangeana.
Sa aveti vreme buna! ...ca va trebuie, la asa colectoare de polen!
nu dragule !!! eu folosesc DOAR silicon acrilic !!! facut de Den Braven !!! intamplator primul silicon acrilic cumparat a fost facut de firma asta si daca merge bine ceva , nu-mi place sa schimb !!! magnoliu nu am altoit pana acuma !!! nu pot sa-ti spun mare lucru despre magnoliu !!! cu parere de rau !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!! Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ??? Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
bun si Bizon !!! nici o grija !!! cel mai important la altoire este alinierea tesuturilor de cambiu ale altoilor si portaltoilor !!! adica portiunea unde se termina lemnul si incepe coaja !!! atentie ca coaja portaltoiului este mai groasa decat a altoiului !!!
azi am trecut pe langa corcodusul pe care l-am altoit in 11 craci !!! ar fi putut fi chiar mai multe , dar am considerat ca e mai bine asa cum am facut !!! daca tot am trecut pe langa el , nu m-am abtinut sa nu-i fac o poza !!!
Fişiere ataşate
Nea Lucian, da' ce fac eu cu prunii mei care is cat degetul de grosi, ii altoiesc acuma sau ii mai astept un an, doi? Am vre-o cativa mai subtirei, e bine sa ii altoiesc asa? Si... daca nu sunt prea tigan...ca mai sunt cate odata...nu imi dati si mie vre-o trei mladite de prun pe spinare? Ca nu raman dator Sanate multa va doresc.
Nihil Sine Deo!
Munţii noştri aur poartă, Noi cerşim din poartă-n poartă. (Octavian Goga)
La multi multi multi ani fericiti alaturi de cei dragi! Bunul Dumnezeu sa va aiba in paza in tot locul si in toata vremea si tot gandul cel bun sa se implineasca! Sa sporiti in tot lucrul cel bun si sanatatea sa va cuprinda mereu. Doamne ajuta-va!
Nihil Sine Deo!
Munţii noştri aur poartă, Noi cerşim din poartă-n poartă. (Octavian Goga)
LA MULTI ANI !!! Dl Lucian. Sa va de-a domnul multa sanatate, fericire si bucurie alaturi de cei dragi, sa ne traiti 101 de ani . Cu toata stima si respect.
mare multumire !!! sincer , eu mi-am propus 104 !!! dar nu cum vreau eu , ci cum vrea Dumnezeu !!! imi aduc aminte tot mai des de vorbele lui Sofia Vicoveanca : "Doamne-nbatraneste-ma , dar nu-mi lua mintile !!!