stefanmadalin scrie:820 lei de la Bricodepot. In weekend-ul asta l-am pus la treaba serios. Limitatorul nu este paralel cu panza de taiat, asa ca a trebuit sa bag o saiba. Modalitatea de reglare a limitatorului nu este sigura, sare imediat dupa rigla de reglare. Daca reglaz limitatorul pe rigla la 5 cm(exemplu), imi iese scandura de 4,7-4,8cm. Trebuie sa o iau babeste....sa mai pun, sa mai iau.... Tot rumegusul ramane in plasa de pe fund. Nu am aspirator. Trebuie sa desfac sa scot de acolo rumegusul. Laserul de ghidaj e inutil, il vezi doar noaptea. Suportul laserului de ghidare se prinde nasol de tot langa discul de taiere, asa ca l-am scos. Ma incomoda si atunci cand ridicam si coboram panza.... Picioarele alea parca sunt din ceara, flambeaza ca toti dracii si sunt prinse cu toate ramforsarile venite din fabrica. Maneta pentru reglajul adancimii panzei nu sta acolo unde o pun eu si ma enerveaza maximm. Pe scurt chinezarie proasta, dar imi fac treaba cu ea. Ma intreb oare ce primeam daca imi luam unul mic, cum aveam de gand...
Lasa Madaline ca tăt pățitu-i ... priceput.
Acum te-ai convins ca, ieftin, nu inseamnă neapărat că e si bun. Primești ceea ce plătești.
Verifică cum iese tăierea la 90* ... tai două buc. de scandură, le pui lîngă un dreptar si dacă tăieturile perpendiculare se unesc bine ( nu poti introduce o foaie de caiet intre scanduri ), atunci e bun reglajul.
S-au, fă un cat. După ce-l montezi, pune-l pe o suprafață plană. Dacă se mișcă un colț, trebuie reglat unghiul de tăiere la 90*.
La un reglaj bun, după ce ai 5 caturi făcute, le așezi unul peste altul si trebuie să stea fix, fără să se miște la apăsarea oricărui colț.