Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Ignatov Andrei

Mesajde BUNKA » 23 Ian 2014, 10:14

Macar lasa un numar de tel sau adresa de mail ceva unde sa poti fi contactat...cine stie, maine poimaine zbor si eu de aici ..macar sa mai tin legatura cu cineva!
Stiu..Kamy a insemnat mult pt multi dintre noi..eu unul o sa ii simt lipsa..sper doar ca acolo unde e sa ''traiasca'' un vis frumos cu albine si stupi in loc cu verdeatza !! :(
Andrei..suntem la o zvarlitura de batz..lasa un nr de tel pe privat daca decizia este definitiva!!
BUNKA

Mesajde delorin I » 23 Ian 2014, 10:21

Hmm! Nu pot sa cred! Domnule Ignatov chiar nu inteleg aceasta decizie! Sunt oameni si oameni! Ce ar fi viata fara sicane? Fara dusmani nu am avea valoare! Dar de ce sa abandonati o intreaga comunitate? NU suntem chiar o adunatura oarecare! Va rog alaturi de ceialati colegi sa va mai ganditi! Si sa reveniti! va SALUT!
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde amadeusmbi » 23 Ian 2014, 23:11

Dl. Ignatov nu-i in localitate. Va reveni curand.
1< MEA stationar < 1Bals
amadeusmbi

Mesajde Aurel1959 » 24 Ian 2014, 19:08

Sper din tot sufletul. Cu cat mai repede cu atat mai bine pentru noi toti.
" In viata la toti li-e greu,dar nu la toti deodata si nu la toti la fel"
Aurel1959

Mesajde pin » 27 Ian 2014, 22:59

Salut Andrei si "La multi ani!". Cam cu intarziere dar nu am mai intrat de ceva vreme pe forum si recunosc ca nu sunt mare amator de trimis SMS-uri de sarbatori, iar acum am gasit pagina ta personala. Am citit fata suflare cele 16 pagini. Nu stiu ce s-a mai intamplat pe aici dar imi pare rau ca sa aflu ca ai decis sa nu mai scrii. Sper sa revii. "E usor sa scrii cuvinte cand nimic nu ai a spune." E plin forumul de exemple. Tu inca mai ai ce spune. Te astept inapoi.
pin

Mesajde CATALIN » 27 Ian 2014, 23:02

heiii tanchistu....pai asa mai invatat matale sa fac cand m-au bombardat tancurile ca se tragea in mine ca la revolutie......am(avem)nevoie de dumneata
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde ignatov andrei » 30 Ian 2014, 11:54

BogdanU scrie:Se pare ca spinarea aceea batucita cu care se lauda nenea Andrei ca tine multe ... s-a frant !

Domnule Ignatov, credeti ca hotararea luata de a nu mai posta vreodata este cea mai intelepta pentru calibrul dumneavoastra ?

Fie-mi cu iertare daca v-am suparat cu cele spuse mai sus dar ... :(

Iti recomand sa citesti "Bivolul si cotofana"!
ignatov andrei

Mesajde ignatov andrei » 30 Ian 2014, 11:56

delorin I scrie: NU suntem chiar o adunatura oarecare!

N-am tras nici o concluzie, inca...
ignatov andrei

Mesajde ignatov andrei » 30 Ian 2014, 13:20

Sunt cazuri cand, din diferite motive, nu avem suficiente rezerve de hrana in ramele unde s-a format ghemul!
Lumea apicola - in astfel de cazuri - este plina de sfaturi! Intalnim diferite metode de hranire pe timpul iernii! Dar retineti un lucru:
- aceste cazuri se refera la... salvarea familiilor, nu la familii normale, care ierneaza!
De ce nu incercati - stiind ca exista rezerve suficiente - sa nu hraniti familiile pe timpul iernii???
Ce conteaza ca ghemul a ajuns sus, daca in zona s-a (a ghemului) avem rezerva de hrana??? Ne panicam pentru faptul ca au inceput matcile ponta! Ce-i cu asta???? Apoi, cine ne-a pus sa umblam in cuib???
Cu cat veti administra turte, cu atat veti face rau familiilor!
Chestiile alea cu... aparitia frigului si plasarea ghemului pe puiet, au fost scrise de autori care au procedat gresit din start cu propriile familii, sau au observat la alti apicultori aceste aspecte! Cand stim ca totul este in regula d.p.d.v.al rezervelor si spatiului de iernare, ce ne intereseaza pe noi ce fac "cumetrele" iarna???
Din alt punct de vedere, nici nu este frumos sa ne bagam nasul in unele chestii care tin de intimitate!
Voua v-ar conveni sa va pandeasca cineva???
ignatov andrei

Mesajde delorin I » 30 Ian 2014, 13:29

De bun simt afirmatii! :) Dar cand stii insa din start ca nu e ok si ca nu a fost suficienta miere...ca 5 kg de sirop de zahar in plus e prea putin pana la cele 17 kg recomandate pentru intretinerea unei familii normale...plus adaugi lipsa de experienta ca de...esti incepator!
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde ignatov andrei » 30 Ian 2014, 13:32

delorin I scrie:De bun simt afirmatii! :) Dar cand stii insa din start ca nu e ok si ca nu a fost suficienta miere...ca 5 kg de sirop de zahar in plus e prea putin pana la cele 17 kg recomandate pentru intretinerea unei familii normale...plus adaugi lipsa de experienta ca de...esti incepator!

Exact ce-am zis:
- salvam familii, nu iernam!
ignatov andrei

Mesajde cristi_vidican » 30 Ian 2014, 13:51

Iată noul trend în apicultură. Oamenii au și ceva rezultate, dar cred că se datorează unei vetre de polen bun în toamnă, nu a stimulării din iarnă

Iată și ce a urmat. Argumentul cel mai tare: stați liniștiți! știm ce facem!
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde ignatov andrei » 30 Ian 2014, 13:55

Cristi, eu credeam ca ai inteles ca sunt la curent cu toate aceste "panarami" de trenduri!!!
ignatov andrei

Mesajde cristi_vidican » 30 Ian 2014, 14:03

Nu știam ce urmăriți pe youtube.
Oricum, treaba cu stimularea a prins pe mulți. Unii chiar formatori de opinie apicolă online.

Legat de păstura acoperită cu miere pe timpul iernii.
Să știți că m-ați liniștit.
Prin august aveam foarte multă păstură în stupi. Apoi, în octombrie nu mai era deloc.
Mă uit puțin pe rame și văd ceva mai tare sub un strat de miere (mierea era de la descăpăcirea ramelor după diafragmă). Am crezut că era mierea de FS care cristalizase pe fundul celulei.
Treaba asta era la toți stupii.
Dar, am mai învățat ceva. Nu că n-aș mai avea multe ...
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde ignatov andrei » 30 Ian 2014, 14:26

cristi_vidican scrie:Nu știam ce urmăriți pe youtube.

Nu urmaresc pe youtube!
ignatov andrei

Mesajde alt stupar » 30 Ian 2014, 15:02

ignatov andrei scrie:Nu voi mai posta niciodata pe un forum de apicultura!

Vezi?
Cd ti-e si cu copiii astia care desi nu te cunosc si nu v-ati vorbit niciodata te fac uneori sa-ti schimbi hotararile...
Hagi... ce, parca el nu s-a retras ca mai apoi sa-l induplece unii?
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?