de Lucian63 » 10 Mai 2013, 23:29
LA MULTI ANI, LA MULTI BANI si la multi stupi cu miere multa!
Am citit intreg postul mesaj cu mesaj, toate cele 152 de pagini! ... Felicitari pentru intreaga dumneavoastra familie si cei dragi, de asemenea pentru colegii de forum cu ale dansilor sfaturi si mai ales ajutor, indeosebi in momentele de cumpana.
Astfel va multumesc pentru ca m-am regasit in fiul dumneavoastra mai mare, 25 de ani fiind un ajutor inca din tinerete pentru tatal meu la lucrarile din livezile de meri, si mai ales la pastoral pentru o stupina de cca. 100 de familii de albine (incepand cu salcam 1, 2, 3, 4 apoi coriandru, tei, floarea soarelui, faneata etc.), lucrari suplimentare serviciului de maistru, necesare pentru intretinerea unei familii de 5 persoane si ulterior sustinerii celor trei copii la studii.
Apicultura m-a fascinat atat prin modelul dat de activitatea in ansamblu a unei familii de albine, dar si prin beneficiile multiple aduse sanatatii de catre produsele directe si indirecte ale albinelor. In practica pot sa afirm ca absolut toti apicultorii cunoscuti au avut cel putin peste 80 de ani.
Oricum Dumnezeu ne-a aratat de multe ori frumusetea in tot ceea ce albinele fac si cerceteaza spre asigurarea unei bunastari intregii familii, astfel incat in final cred ca mereu avem ceva de invatat din practicarea apiculturii.
Multumesc!
Lucian - FOCSANI