delorin I scrie:Buna seara!
Va salut! Probabil pentru ultima data!
Si acum sa va spun si eu ce cred! Pana acum am tacut!
..............................................................
--------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------
Va salut si va doresc spor! Cred ca singura mea experienta forumista- aceasta de apicultor, e vremea sa inceteze!
Totusi...prea mare risipa de cuvinte .
Vorbiti despre libertati, dar dupa cum probabil stiti, libertatea pleaca de la nivel de individ .
Cand libertatea individuala este respectata, sigur este respectata si libertatea colectiva.
Ori dv. cereti oarecum excluderea unui anume coleg (nu va impacientati, nu direct), apoi ii fabricati si un dosar "beton", aducand ca argumente propriile perceptii, subiective sau nu. Noi ce ar trebui sa facem ?...Sa-l excludem ?
Poate maine un coleg la fel de vehement o sa va ceara excluderea, tot cu un dosar "beton". Ce facem atunci ?
Nimeni nu-si permite sa se joace de-a forumul pe aici, cu toata convingerea dv. ca asa ar fi.
Vorbiti despre militie, securitate, kgb....cel mai probabil din carti sau "hartii".
E bine si asa, dar acelea sunt simple hartii . Drame ce le-au trait altii, nu dv .
Asta este cu totul altceva . Nimic nu va da dreptul sa proiectati destinele altora, asupra propriei persoane.
Sper sa luati decizia definitiva cu intelepciune .
Daca doriti sa parasiti forumul este alegerea dv. , puteti reveni oricand doriti. Din partea mea, cu placere !
Si eu va salut !
Mircea