Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: fetitele mele dragi

Mesajde Cristian Chirculescu » 21 Oct 2013, 09:03

In loc sa pui sarma direct pe coaja copacului, poti folosi orice fel de pansament peste care pui sarma. Ca pansament poti folosi o bucata de tabla care sa acopere 1/2 din diametrul crengii ca sa aibe loc de crestere. Daca sarma aluneca, poti folosi o sipca de lemn unde bati un cui in partea care tinde sarma sa se duca.
Alias FreeCristian 0764514729

www.freecristian.ro
Cristian Chirculescu

Mesajde proapis13 » 21 Oct 2013, 09:14

Incearca sa legi mladitele cu coaja de pe lastarii lacomi de dud; o jupoi pe lungime si ai o textura naturala rezistenta si flexibila :!:
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde ves.lucian.zabrani » 21 Oct 2013, 20:32

mai trebuie sa mergem si la serviciu !!! mai aveam o ora si vine schimbul !!!
:P :P :P
Fişiere ataşate
rsz_1picture_010.jpg
rsz_2picture_009.jpg
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde liviutzbogos » 21 Oct 2013, 20:48

Da' unde lucri, nea Luciane, la NASA? :D Hai sa-ti vand un pont...sterge poza pana nu o vede seful ca vede si "solitaire"-ul de pe calculator si va dati de gol :lol: Servici usor va doresc :)
Nihil Sine Deo!

Munţii noştri aur poartă,
Noi cerşim din poartă-n poartă. (Octavian Goga)

Ce folos, viaţă fără de Hristos?
liviutzbogos

Mesajde FLORINELU » 21 Oct 2013, 21:19

liviutzbogos scrie:Da' unde lucri, nea Luciane, la NASA? :D Hai sa-ti vand un pont...sterge poza pana nu o vede seful ca vede si "solitaire"-ul de pe calculator si va dati de gol :lol: Servici usor va doresc :)

Luciane,te pui cu dom-viitor parinte :?: :lol:
FLORINELU

Mesajde Donbazil » 21 Oct 2013, 22:20

Sal'tare!

Glimitzi voi, glimitzi!.....Numa' e un chichirez si-aicea....Pare o munca de boier, dar daca o secunda nu-i pe faza operatorul sau din neatentie apasa pe-un buton gresit......Iese buuuuuummmmmmmmm! :shock:

Sal'tare!
Donbazil - Faget
Donbazil

Mesajde ovidiu_78 » 21 Oct 2013, 22:24

deci acolo faci tu burta mare?! :lol: :lol: fain lucru ai.... :lol:
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

Mesajde cristi_vidican » 22 Oct 2013, 06:21

Luciane,
vezi că sunt o grămadă de becuri roșii aprinse pe acolo. :lol:
Trebuia să pui și tu desktopul pe stupăritul, sau să înțeleg că iubești altceva mai mult? :lol:
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde ves.lucian.zabrani » 22 Oct 2013, 17:42

liviutzbogos scrie:Da' unde lucri, nea Luciane, la NASA? :D Hai sa-ti vand un pont...sterge poza pana nu o vede seful ca vede si "solitaire"-ul de pe calculator si va dati de gol :lol: Servici usor va doresc :)

asta cu Solitaire-ul am vazut-o dupa ce am vazut poza !!! totusi , fotograful trebuia sa vada !!!
:P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde joohny » 27 Oct 2013, 09:24

Va salut.Am vazut pe la inceputul acestui topic ca a-ti folosit benzi de burete la iernarea tip clopot.Puteti sa-mi spuneti daca a dat rezultate acest procedeu?Va intreb deoarece am si eu stupi cu FAV total iar anul trecut am cam avut condens si mucegai.Anul acesta vreau sa-i iernez fara sibar indiferent de puterea familiei,insa mai caut si alte solutii.Va multumesc anticipat.Sanatate.
joohny

Mesajde ves.lucian.zabrani » 27 Oct 2013, 10:29

am folosit si iarna trecuta !!! fundul gol toata iarna , folie intre cuib si podisor , buretele sub folie !!!
toamna asta am pus si intre corpurile pe care le-ai vazut in poze si sus intre corpul de sus si podisor pentru ca sunt familii cumparate in toamna asta si corpurile nu au fost folosite pana la cumparare !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde ves.lucian.zabrani » 27 Oct 2013, 10:45

am uitat sa spun ca am avut polistiren gros de 6mm intre folie si podisor !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde joohny » 27 Oct 2013, 13:51

Va salut.Buretele numai pe marginea stupului sau pe toata suprafata stupului?Buretele sub folie,adica intre cuib si folie?Nu am inteles ce rezultate au fost iernate in acest mod?Sanatate.
joohny

Mesajde ves.lucian.zabrani » 27 Oct 2013, 15:26

burete pentru izolat termic geamuri !!! le-am gasit in piata !!!
da !!! buretele pus pe cuib , peste folia , peste polistirenul , peste podisorul si capacul !!!
am iernat bine asa !!!
am intrat in iarna cu 10 si am iesit tot cu 10 !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde joohny » 27 Oct 2013, 15:44

Va salut.Ok,am inteles.Azi dimineata erau cam 2 grade si am vazut la 3 fam cam mult condens.M-am gindit sa pun niste burete folie ce se fol. pe la parchet(cam de 0,5 cm. grosime) peste folie si deja am pus la 5 stupi.Acest burete folie are si un strat de staniol asa ca la 3 am pus cu staniol si la 2 fara staniol(l-am luat de pe burete).Acum o sa vad in zilele urmatoare ce se intimpla.Deja m-am interesat si am gasit burete folie (asa ii spun eu) de 8 mmsi daca o sa de-a rezultate atunci o sa le pun la toti.Si totusi nu inteleg de ce se face condens acum,cu toate ca am sibarele scoase total?Sanatate.
joohny

Mesajde duma » 29 Oct 2013, 01:13

Luciano sa trăiești! Am aruncat un ochi peste pagina ta sa ști că dacă nu am drum către alte destinați la tine tot vin :D , am sa te anunț din timp sa te pregătești, poate reușesc si îl corupție și pe Liviu :lol: si conduce el înapoi. Am văzut niște lucruri in stupina ta care m-au luminat imaginația.......... :cry: na bine fie.....recunosc am găsit răspunsul la câteva întrebări ce mă framantau demult si altele care am sa le iau exemplu cat de cat :roll:
Te salut si sa auzim de bine!
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?