Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Nea Costica din Buzau

Mesajde bostina constantin » 02 Sep 2013, 21:33

delorin I scrie:Creste stupina...frumos...la mai multi! Eu ma chinuia a doua oara cu niste ceara si nu reusesc sa o extrag. Am avut niste faguri naturali si cu exceptia unei prea mici cantitati pe care am extras-o intr-o cutie de bere experimental, restul- ramane maroniu! E drept ca ma incapatanez sa folosesc o oala de inox sau de tabla ce seamana cu inoxul si cred ca si asta e o problema! Mai nou am adaugat ceva otet si tot ramane o gramada imensa de ceara care nu vrea sa se separe de resturi! Am pus apa...fierbe si e prea subtire! ceva nu merge!

Multumesc de aprecieri :)
Noul topitor de ceara este facut din scheletul unui aragaz dezafectat si bazinul [din otel inoxidabi] unei masini de spalat Alba lux.
Am sa revin cu detalii si poze :)
bostina constantin

Mesajde State » 02 Sep 2013, 22:01

bostina constantin scrie:Salut ,,indiene'' !
Pai daca vrei sa vezi fata mea, turtesti un bidon si gata :lol:
Acesta este nr de telefon ;0749069846 in reteaua Cosmote.

L-am notat. Pana in Octombrie trebuie sa ajung pe la Bozioru , sa vizitez Babele si Sfinx-ul+pesterile. Mi-ar face o deosebita placere sa ne insotesti. ;) Ziaru' ,ceapa si tuica-din partea casei.
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde mirel » 02 Mar 2014, 23:55

mi e dor de nea' costica :( !
pe unde umbli bre' ?!
Crezi ca stii teorie si in stupina nu merge nimic.Crezi ca stii practica, stupii merg bine dar nu stii de ce.Daca imbini teoria cu practica,nu merge nimic si nici nu stii de ce. (nea' Gica).
0761194759
mirel

Mesajde Adi Hodis » 03 Mar 2014, 00:24

bostina constantin scrie:
State scrie:Nea Costica , nea Costica.......de ce nu lasi un numar de telefon pe acilea ?
Ieri am trecut pe la Ciolanu si pe la Pacle. Tare as fi vrut sa te vad la fata dar de unde sa te iau ? :?

Salut ,,indiene'' !
Pai daca vrei sa vezi fata mea, turtesti un bidon si gata :lol:
Acesta este nr de telefon ;0749069846 in reteaua Cosmote.

Nea Costicaaa ! ... sa traiesti !.
Cum adica, daca vrea sa vada fata, sa turteasca un bidon ? :shock: ... pai ce, bidonu are de-a face cu binoclu cumva ?.
Aaaa, acum m-am prins ! ... era vorba de fatza dumitale, nu de fiică. :lol:
Bun asa, cu nr-l de telefon. Poate o fi cazul sa te deranjez candva, in trecere ... :)

Ce zic albinele ? ... raspund la apel, toate ?.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde bostina constantin » 12 Apr 2014, 19:54

Salut toti colegii de pe forum :)

Multumesc celor care m-au felicitat pe PM de ziua nasterii, adica ; Marian [pro apis 13], Nae si Lucian.
Am sa scriu pe scurt motivul ce m-a facut sa nu mai scriu pr forum;

Am fost concediat dupa cca 40 de ani de munca in aceiasi unitate, la data de 16 iun 2013.
La scurt timp a fost concediata si sotia [33 de ani vechime in aceiasi unitate ca si mine], ea nu se astepta, socul i-a lovit sanatatea si a fost internata de cateva ori in spital, dupa care a fost pensionata pt invaliditate.
Cat a fost in spital am ramas singur cu treburile casei si cu stupii, am contactat o gripa, nu am tratat-o, a recidivat si s-a transformat in pneumonie.
Dupa sarbatori m-am dus la medic [de plamani], mi-a administrat tratament [cefuroxima 750 injectabil , 30 de fiole apoi 14 pastile], in acelasi timp mi-a dat trimitere la cardiologie, si de aici a inceput dansul.
Diagnostic dupa investigatii;
-hipertensiune arteriala
-regurgitsre aortica severa
-regurcitare mitrala usooara
-insuficienta cardiaca nyha 2

Am sa continui, a venit cineva la mine, dar fiind forum de apicultura pun niste poze
Fişiere ataşate
DSC03605 (Medium).JPG
stupina iarna
bostina constantin

Mesajde popik50 » 12 Apr 2014, 21:00

Nea Costica, imi pare rau sa aud ca ati avut probleme, ma bucur insa ca nu ati renuntat la albine. Va doresc multa sanatate si sotiei deasemenea. Asteptam vesti bune :)
popik50

Mesajde gica.mosu » 12 Apr 2014, 21:02

D'om Costica....mosu ti saluta....Fi tari viata mergi'nainti cu buni si reli ;) ...Au trecut si trecem an viata prin ancercari=greutati(unii avem o cruci di dus)mai usoare s-au (dupa ci pacati avem)....mai greli :mrgreen: ...Ma gandeam ca.....Totusi mergim'nainti=sanatati sa fie-mosu :!: :idea: ....P.S-daca pot sa te ajut cu ceva suna-ma!?!
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde bostina constantin » 12 Apr 2014, 21:24

mirel scrie:mi e dor de nea' costica :( !
pe unde umbli bre' ?!

Nea Costica mai e inca aici :)
Sa fii iubit :)
bostina constantin

Mesajde bostina constantin » 12 Apr 2014, 21:44

Adi Hodis scrie:
bostina constantin scrie:Nea Costicaaa ! ... sa traiesti !.
Cum adica, daca vrea sa vada fata, sa turteasca un bidon ? :shock: ... pai ce, bidonu are de-a face cu binoclu cumva ?.
Aaaa, acum m-am prins ! ... era vorba de fatza dumitale, nu de fiică. :lol:
Bun asa, cu nr-l de telefon. Poate o fi cazul sa te deranjez candva, in trecere ... :)

Ce zic albinele ? ... raspund la apel, toate ?.

Sanatate la intreaga familie Adi :)
Una din supararile mele si mai ales ale sotiei, este ca nu am avut noroc de fiice si nici de nepoate. Tare bucuros as fii daca am putea sa ne intalnim, as spune vecinilor ca eu te-am invatat albinaritul :lol:

Albinele.... din 29 de colonii intrate in iarna, 27 bazaie frumos , 2 au ramas fara matca. Nu sunt toate dezvoltate pt cules, dar sunt multumit unde ma aflu in domeniul asta.
Numai bine .
Fişiere ataşate
DSC03578 (Medium).JPG
asta toamna
bostina constantin

Mesajde ignatov andrei » 12 Apr 2014, 21:51

Sa traiesti omule!
Stupii... ca stupiii, dar "pintenatul" din poza mai traieste sau l-ai facut racituri?!?
ignatov andrei

Mesajde bostina constantin » 12 Apr 2014, 21:52

popik50 scrie:Nea Costica, imi pare rau sa aud ca ati avut probleme, ma bucur insa ca nu ati renuntat la albine. Va doresc multa sanatate si sotiei deasemenea. Asteptam vesti bune :)

Multumesc de urari popik50, vestile, daca sunt bune sau rele le, vom afla dupa 6 mai, daca chirurgul va putea sa respecte data operaritei ;)
Fişiere ataşate
DSC03585 (Medium).JPG
turte
bostina constantin

Mesajde bostina constantin » 12 Apr 2014, 22:00

gica.mosu scrie:D'om Costica....mosu ti saluta....Fi tari viata mergi'nainti cu buni si reli ;) ...Au trecut si trecem an viata prin ancercari=greutati(unii avem o cruci di dus)mai usoare s-au (dupa ci pacati avem)....mai greli :mrgreen: ...Ma gandeam ca.....Totusi mergim'nainti=sanatati sa fie-mosu :!: :idea: ....P.S-daca pot sa te ajut cu ceva suna-ma!?!

Sa traiesti mosule, mult si bine :)
Multumesc pt incurajare,am inteles si retinut tot ce ai scris, mai discutam .
Numai bine.
bostina constantin

Mesajde bostina constantin » 12 Apr 2014, 22:13

ignatov andrei scrie:Sa traiesti omule!
Stupii... ca stupiii, dar "pintenatul" din poza mai traieste sau l-ai facut racituri?!?

Salut Andrei :)
E o poveste cu pintenatul, au fost doi identici, unul s-a lovit la un picior, schiopata, si i-am zis SOV [sorin ovidiu vantu].
Sotia a zis sa-l sacrificam sa nu se mai chinuie, eu nu am fost de acord. S-a facut bine, si apoi unul dintre ei, facea urat catre nepoti si l-am facut rasol, dar nici acum nu stiu care dintre ei, pt ca unul e si acum in ograda .
Sa fii iubit.
bostina constantin

Mesajde bostina constantin » 12 Apr 2014, 22:40

Acuma vreau sa continui ce a urmat dupa diagnosticul acceptat de trei medici cardiologi din Buzau. Toti au fost deacord ca trebuie inlocuita valva aortica, data numai chirurgul stabileste. Am cerut o recomandare pt un chirurg de la Institutul din Fundeni, am primit numele, nr de telefon si adresa. Am sunat , si mi-a fixat o data cand sa ma prezint si sa convenim ce urmeaza sa facem. Ne-am intalnit, si m-a pus sa fac o gramada de analize si doua ecocardeograme la Bucuresti. Am fcut tot ce mi-a recomandat chirurgul, au iesi toate bune, pt varsta mea, mai am de facut, dupa internare, coronografia :o
Mai am de repetat doua analize de urina si niste recoltari de probe din nas si gat [exudat faringian si nazal], ca sa fie cat mai aproape de operatie .
Sa ichei, internarea va fii pe 23 aprilie [daca nu intervin amanari din partea chirurgului] si va dura 14 zile.
Sa auzim numai de bine.
bostina constantin

Mesajde csaa » 13 Apr 2014, 00:52

Bafta cu operatia! Nu o amanati, inima oboseste si dupa ceva timp nu mai poate supravietui unei operatii de o asemena anvergura.
Tatalui meu i-a fost facuta o operatie asemanatoare anul trecut in iunie si acum e ...flacau. Tot asa mama unui coleg a fost operata si i s-aschimbat valva (plus trei bypass-uri) si se simte excelent.
Nu va ganditi ca este o operatie pe cord, medicina a evoluat fantastic si rata de reusita a unei astfel de operatii a depasit 80%.
Bafta!
csaa

Mesajde bostina constantin » 03 Iul 2014, 21:15

Va salut dragii mei colegi :)

Va spun doar ca, am facut operatia pe cord deschis , vinerea trecuta am revenit acasa si ca ma simt foarte bine.
O sa vin cu detalii despre cum s-au petrecut , pregatirile pt operatie, operatia propriuzisa, terapia intensiva etc.
Acum o sa pun o poza care arata ce a presupus interventia chirurgicala, care a avut loc la Institutul din Fundeni.
Fişiere ataşate
DSC03794 (Medium).JPG
aici s-a intervenit
bostina constantin

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?