gica:
sa ai sanatate sa le rablagesti.Mai cumpara si 100 de bidoane sau macar 20 butoaie de inox de 200 l.Ca cine stie ce se poate intampla
gica:
sa ai sanatate sa le rablagesti.Mai cumpara si 100 de bidoane sau macar 20 butoaie de inox de 200 l.Ca cine stie ce se poate intampla
Cristian IONITA:pupemea a scris:
Noua achizitie
100 lazi /12 rame.+2 caturi de 1/2.Fara faltz,fund detasabil,pat rece- pat cald,sita pe toata suprafata fundului.
Am bagat roii in ele.
schimbi sistemul? sau au fost "ocazie"?
gica a scris:
Cristian IONITA a scris:
pupemea a scris:
schimbi sistemul? sau au fost "ocazie"?
balanescuadrian:
din lipsa de experienta ...intreb si eu....
pana acum ati avut lazi pe 10 rame + caturi de 1/2 pe 9 rame...si acum treceti pe 12 rame in lazi...si caturile pe cate ...pe 10 sau 11 rame??? ...v-am tot numarat ramele din ficare poza......
Cristian Ionita:
aham .... sa inteleg ca schimbati si mijlocul de transport? sau plecati cu mai putini stupi la drum?
balanescuadrian a scris:
din lipsa de experienta ...intreb si eu....
pana acum ati avut lazi pe 10 rame + caturi de 1/2 pe 9 rame...si acum treceti pe 12 rame in lazi...si caturile pe cate ...pe 10 sau 11 rame??? ...v-am tot numarat ramele din ficare poza......
Cristian IONITA a scris:
aham .... sa inteleg ca schimbati si mijlocul de transport? sau plecati cu mai putini stupi la drum?
CRistian IONITA:
pai ..... sa fie cum vreti dvs si sa-mi vindeti mie apoi IFA , ieftin si-n rate
florinochea:
si la ce v-ati orientat?????(ma refer la transport ,incarcare descarcare)
Cristian IONITA:
si eu sunt de parere ca la drumurile si conditiile din romania 4x4 e sfant .... sunt mult prea multe drumurile pe campuri si prin paduri care nu pot fi utilizate de masini "civile" decat vara si doar daca nu ploua.
In Baragan la padurea unde duc eu stupii ptr Tei ..... padurarul are perioade si de-o saptamana cand pur si simplu nu poate iesi din canton ..... si are ARO (ma rog cam rablagit)
Cristian IONITA:
neah ... ptr lemne si alte chestii de genu are pe tata offroadului .... pe nenea IFRON = TAF
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 63 vizitatori