Baix scrie:... Am observat puiet pestrit si la o analiza mai atenta am vazut celule capacite si cu capacelul spart. Mi-a venit ca fulgerul "LOCA". S-a adeverit. Se pare ca nu e chiar asa de grav, e loca europeana, am inteles ca nu e chiar asa de grav. ...
danipowsoft scrie:CARTI BOLI de Downloadat pina primesti cartea de de la ves.lucian.zabrani (nu de cumparat): http://dl.transfer.ro/boli-transfer_RO-24may-a202fb.zip
Tratament:
Tratamentul cu OXITETRACICLINA. Doza este de 0,5 - 0,75 g oxitetraciclina la 1 l de sirop, cate 250-500 ml / administrare/ familie, in functie de puterea familiei si gravitatea bolii. Pentru a avea eficacitatea scontata, se efectueaza neaparat 4 - 5 administrari cu sirop medicamentat/familie, la interval de 4-5 zile.
De asemenea, antibioticul nu se amesteca cu siropul decat inainte de administrarea acestuia, si pentru a nu se degrada, nu se adauga in siropul fierbinte (este acceptata o temperatura de 40 C, cat se suporta prin incercare cu mana). Stupina afectata se va trata si in primavara anului urmator.
PS: multi trateaza preventiv dar nimeni nu spune (concluzia mea)
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 17 vizitatori