Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Incepator

Mesajde FLORINELU » 29 Ian 2014, 17:23

Luciane,am ras cu pofta cand am citit,mai raman soacrele :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
FLORINELU

Mesajde blueatlantis1 » 30 Ian 2014, 12:10

ves.lucian.zabrani scrie:Cu siguranta veti avea un schimb de experienta super !!!
apropo , sa nu fie cu suparare : muierile voastre cum se inteleg ???
ca conteaza !!!
ce copii frumosi aveti ...
:lol: :lol: :lol:

Se inteleg nu e o problema ca le facem eu cu fratemio sa se inteleaga !
,,Scoala va fi scoala cand omul va fi om si statul va fii stat''
blueatlantis1

Mesajde nea.albinutza » 02 Feb 2014, 12:10

Citeste ,,Sporirea productiei de miere" de Aurel Malaiu editia 1976.
O poti gasi la 30-40 de lei sau cred ca merge sa o iei si in pdf de pe net.

Cat depre rame vechi...eu nu te sfatuiesc sa le foloseti.
nea.albinutza

Mesajde blueatlantis1 » 02 Feb 2014, 18:27

nea.albinutza scrie:Citeste ,,Sporirea productiei de miere" de Aurel Malaiu editia 1976.

o sa caut cartea,momentan citesc cartea !,A.b.c apicol vol 2 1967 cónst.l.hristea-l.s padurean va multumesc pentru sfat.
blueatlantis1

Mesajde proapis13 » 02 Feb 2014, 18:31

blueatlantis1 scrie:o sa caut cartea,momentan citesc cartea !,A.b.c apicol vol 2 1967 cónst.l.hristea-l.s padurean va multumesc pentru sfat.

A.B.C. - urile apicole se citesc cu pixul in mana,ai ceva de conspectat acolo ;)
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde Florin Dobre » 02 Feb 2014, 22:30

blueatlantis1 scrie:o sa caut cartea,momentan citesc cartea !,A.b.c apicol vol 2 1967 cónst.l.hristea-l.s padurean va multumesc pentru sfat.

Foarte buna cartea, numai ca trebuie recitita. ;)
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde blueatlantis1 » 03 Feb 2014, 03:29

proapis13 scrie:

A.B.C. - urile apicole se citesc cu pixul in mana,ai ceva de conspectat acolo ;)

Da am pixul in mana, dar mi-am dat seama ca foarte multi termeni si cuvinte nu inteleg,nici cursul de apicultor nu l-am facut inca ,nici la un stupar nu umblu ca e iarna,dar ceva trebuie sa citesc pentru ca vine vara si o sa am mai putin timp de citit si mult mai multa practica : :D
blueatlantis1

Mesajde blueatlantis1 » 03 Feb 2014, 03:36

blueatlantis1 scrie:
nea.albinutza scrie:Citeste ,,Sporirea productiei de miere" de Aurel Malaiu editia 1976.

o sa caut cartea,momentan citesc cartea !,A.b.c apicol vol 2 1967 cónst.l.hristea-l.s padurean va multumesc pentru sfat.

Eu de la biblioteca oraseneasca imi scot cartile pentru citit ,sunt foarte multe carti ,peste 20 si mi-am dat seama ca cartile astea vechi sunt mai bune ca cele noi :oops:
blueatlantis1

Mesajde BotaPaul » 06 Feb 2014, 19:36

Bine ai venit pe forum ! :) sa ne auzim cu bine. La BioApis cati sunteti la curs inscrisi ? sunt curios doar...era curs si la APICOLA cred.
Joia este sedinta la APICOLA cu apicultori , pe diferite teme. Dar nu mai stiu prea bine , am fost internat datorita unor probleme de sanatate si nu am putut merge la sedinte.

Bafta si sanatate multa !
Ceea ce face farmecul unui om este bunatatea lui; ( PV 19:22)
BotaPaul

Mesajde blueatlantis1 » 06 Feb 2014, 21:07

BotaPaul scrie:Bine ai venit pe forum ! :) sa ne auzim cu bine. La BioApis cati sunteti la curs inscrisi ? sunt curios doar...era curs si la APICOLA cred.
Joia este sedinta la APICOLA cu apicultori , pe diferite teme. Dar nu mai stiu prea bine , am fost internat datorita unor probleme de sanatate si nu am putut merge la sedinte.

Bafta si sanatate multa !

Sal,inca nu stiu nr de persoane dar cand se aduna cateva persoane se incepe cursul oricum prin aprilie se termina.La apicola doar in noiembrie se incepe si se termina in 2015.Imi pare rau de problemele tale de sanatate,si ma bucur sa aflu ca esti din mures !Am facut o pagina cu apicultorii din ms pe facebook unde te asteptam si pe tine cu bucurie !Multa sanatate si miere multa iti dorim!
blueatlantis1

Anterior

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?