de Ioan Guist » 13 Dec 2011, 13:41
In 2007 primavara, undeva pe la rapita am suferit o rupere de ligament sau asa ceva, la
o grupa de muschi abdominali.Dureri si probleme.Am crezut ca e un organ intern su o hernie.Am cautat oameni sa incarce.Plata propusa fiind 500 000 pe 2.5 h .Nu am gasit.Am pus la brau o cingatoare lata si am mers asa tot anul.In 2008 am dus-o cum am putut.Volumul de munca creste si productia este direct legata de transportul stupilor in masiv la ora exacta.
Cine a facut macar 2 ani pastorala a realizat necesitatea transportului personal.m mai scris.Transportul personal poate aduce un plus de profit ce scoate cheltuielile de transport macar.
Cu alte cuvinte, sa misti dintr-o parte in alta 20 t manual, contra timp, nu e o treaba usoara.Treaba care uzeaza,care poate demotiva, care reduce sansele de dezvoltare - extindere.
Am un camion ce permite sa dublez nr.familiilor de productie.Ce-mi reduce efortul la manipulare (stupi,miere,apa,etc) la 0.Un camion ce-mi reduce tipul de deplasare.
Un mijloc de transport cu mai putine probleme tehnice.Un camion potrivit cu dorintele mele de dezvoltare.
Si sa va mai dau un "avantaj".In padurile de salcam si tei voi instala taxa de recuperere roi.Roii din pomii.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .