Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Bezna Zorilor in Stuparit

Mesajde modigliani » 14 Mar 2018, 14:34

Bezna Zorilor scrie: vreo femeie sa te salute pe strada si presupun ca nici nu te saluta.

Ahhhh, ce fraza ieftina. Ti-ai pierdut controlul? Imaginatia? Am reusit pana la urma sa te scot din minti? Ce-i formularea asta repetitiva? Si mai ai una, de aseara. O caut si ti-o aduc .....

..... te-am prevenit. Eu duc scoaterea din sarite la rang de arta! ;)
Diferenta dintre ignoranta si indiferenta ?
Nu stiu si nu ma intereseaza .....
modigliani

Mesajde Bezna Zorilor » 14 Mar 2018, 14:36

Nu ai cum sa scoti din sarite o ignoranta superficiala. Ce tot vorbesti acolo? Hai, intinde'te pe epistola...ca mi s'a facut dor de Cristian Ionita!

Ah, mersi pentru interesul acordat propriei persoane, dar nu iti impartasesc inapoi intentia. Adica ma plictisesti si ca tine am mai vazut. :|

Adica hai pa!
Ultima oară modificat de Bezna Zorilor pe 14 Mar 2018, 14:38, modificat 1 dată în total.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde modigliani » 14 Mar 2018, 14:37

Bezna Zorilor scrie: la final ca te faci de ras si eu ma sparg de ras.

Ia, joac-o si p-asta .....
Si e pacat, ca-mi placea cum scrii .
modigliani

Mesajde Bezna Zorilor » 14 Mar 2018, 15:23

Prost si rau e cineva care se supara (sau e scos din sarite de...) pe un om bolnav. Nu am cum sa fac asa ceva, te'ai tampit? E pacat de dumnezeu, ce naibii?

Toti astia care vorbesc despre loialitate si se bat cu caramida in piept pentru nu stiu ce prietenii, de fapt sunt niste oameni singuri care incearca sa se trateze band apa de la caine.

Nu e problema, ca toti suntem singuri intr'un fel sau altul, doar ca unii nu se pot impaca cu asta pentru ca sunt mai disperati si mai prapaditi cu duhul decat altii.
The image of the hero was set up for all in every age through the appetite for imitation. Therefore the hero was murdered, since we have all been aping him. Do you know why you cannot abandon apishness? For fear of loneliness and defeat.
Bezna Zorilor

Mesajde italianu » 14 Mar 2018, 23:25

Wei, Cervantes de,, bucale", ți-ai găsit nânasul
Intelepciunea vine (o)data cu virsta,...dar nu la toti!
italianu

Mesajde modigliani » 15 Mar 2018, 01:54

italianu scrie:Wei, Cervantes de,, bucale", ți-ai găsit nânasul

Măăăi, sarman tâmpit, ..... asa iti imaginezi tu?
Ca daca cineva scheauna prin preajma-mi coerent, corect gramatical, ma lipesc de pereti ?

Ametitule, poate este uimitor cum scrie fata asta raportat la ghemele, batirele, la orizontul tau pleistocenic, .... insa mult departe de ceea ce ar trebui sa ma uimeasca si pe mine.

Tu aici nu intelegi. Te poti masturba la cum scrie Bezna. Si pot intelege ca o faci, i-ti acord circumstante atenuante.
Pentru tine, pentru intelectul tau rudimentar, faptul ca s-a "luat" cu mine este echivalent cu venirea lu' Moş Craciun. Esti fericit de dai p-afara.
Ok, te impresioneaza. Nu si pe mine, limitatule.
modigliani

Mesajde Ioan Guist » 15 Mar 2018, 06:55

Italianu si Tei

Daca Pictorul si-o gasit nanasul ,se cheama ca recunoasteti triumfalist ca pana acum v-a fost nanas.Sa te iei in gura atatia ani cu Nasu, se cheama ca esti mazochist.

Ca si idee, dintre cei doi unul are poante si alalalt nu le stie. :lol: :lol:
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde italianu » 15 Mar 2018, 08:44

Guist, unu va pune-n blid rahat în loc de sarmale, și voi rîdeti și cereți și smântâna, cind vine altul, ( io, teiul bezna, s.a.) si va spunem ce mincati... nu suntem noi,, mazochisti".
I-am ținut,, chept"si cind el ma înjura de mama și VOI(stii bine) îi ștergeati peste noapte inepțiile.
Mă, io-s ARDELEAN și am țînere de minte!
Cind am început sa scriu de mătci v-ați,, impacientat" toți,, mari" apicultori, s-ați asmuțiît potaia la gard sa latre, pe Dorel din Bucuresti.
italianu

Mesajde italianu » 15 Mar 2018, 08:50

modigliani scrie:
italianu scrie:Wei, Cervantes de,, bucale", ți-ai găsit nânasul

Măăăi, sarman tâmpit, ..... asa iti imaginezi tu?
Ca daca cineva scheauna prin preajma-mi coerent, corect gramatical, ma lipesc de pereti ?

Ametitule, poate este uimitor cum scrie fata asta raportat la ghemele, batirele, la orizontul tau pleistocenic, .... insa mult departe de ceea ce ar trebui sa ma uimeasca si pe mine.

Tu aici nu intelegi. Te poti masturba la cum scrie Bezna. Si pot intelege ca o faci, i-ti acord circumstante atenuante.
Pentru tine, pentru intelectul tau rudimentar, faptul ca s-a "luat" cu mine este echivalent cu venirea lu' Moş Craciun. Esti fericit de dai p-afara.
Ok, te impresioneaza. Nu si pe mine, limitatule.

Ce,, barbă", ce plictis
italianu

Mesajde modigliani » 15 Mar 2018, 08:56

italianu scrie:Guist, unu va pune-n blid rahat în loc de sarmale, și voi rîdeti ......

Amoeba mea Neander Taliană preferata, ti-am spus, mă, că esti prost ??? Ti-am spus !!!
Ieri ziceai ca-s singurul care rade, azi cu gurita aia a ta neghioaba recunosti contrariul.

Nu, serios acum, esti un monument de masochism!!! :lol:

Sa nu dea dracu sa te schimbi, c-ajung sa ma plictisesc p-aici, si te dau in judecata daca se intampla una ca asta !!!^
modigliani

Mesajde italianu » 15 Mar 2018, 09:04

Ba, io de politruci de maidan is sătul, tu cu c*r...pardon guriță ta ai scuipat pe forum zicând ca te duci... și te-ai întors lingand la greu... ești fără coloană vertebrala, o râmă! :lol:
De nu te ajutau de la,, botone", ca să crească,, afluxul" de clienti/înscriși, erai de mult uitat!
italianu

Mesajde mircea » 15 Mar 2018, 09:55

Deja a inceput sa puta urat dinspre unii si se cere o fereastra deschisa sa intre aerul curat, ca ne sufocam naibii de atata duhoare....
Face ce face fata asta si scoate niste draci din voi...sau ce ? Vad ca reuseste si cand nu vrea....

Italianu` - 3 zile pauza de bere
, cand revii schimba ciorapii .
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde mircea » 15 Mar 2018, 10:46

modigliane scrie:...............................................

ps........ De ce i s-o fi luat si Lupului de tine?
Eu cu baiatul asta gandim cam la fel. Am vazut asta .... ahaaaaa, de cand ne-am cunoscut, candva demult, pe vremea cand n-aveam cont ...... Si am totala incredere in simturile lui de bestie smintita. Merg neconditionat pe mana lui.

Pictore , hai sa-ti spun una , ca intre doi oameni care au baut niste cafele impreuna si or sa mai bea altele multa vreme de acum incolo. Spun cafele, dar ma gandesc la mult mai mult.

Daca eu, mircea, pretenul tau vin si iti spun despre un om oarecare, vezi Pictore ca ala e un jeg, tu il hingheresti pe respectivul ? Sau daca vin si spun despre un preten comun , Pictore ala e bubos si rapanos, tu strici pretenia cu ala ?
Cele doua exemple sunt ipotetice, iar eu nu cred ca tu o sa faci ce zic eu....sau o sa procedezi ca mine, prin imitatie.

Ce spui tu mai sus, ca mergi pe incredere si neconditionat, imi trezeste asa un fel de.....nici nu stiu cum sa-i spun....da e naspa rau .

In viata alegerile sunt ale noastre, strict personale....si nu mergem pe ce spun (sau nu spun, dar fac) altii, fie ei chiar si preteni . Nu-i asa.....?

Si ca sa inchei.....prietenia inseamna si loialitate, dar loialitatea nu inseamna sa fii orb .
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde modigliani » 15 Mar 2018, 10:59

mircea scrie:
Italianu` - 3 zile pauza de bere
, cand revii schimba ciorapii .

Nu, ..... ma asez in kur , dau din picioare , si incep sa plang !!!!!! :cry: :cry: :cry:

Pai vrei sa fac cu nervii ?
Ce ma fac io fara Neander Talian atatea zile ?????

Nu e drept, pe cinstea mea !!!!!!!
modigliani

Mesajde modigliani » 15 Mar 2018, 11:08

Big Bro, hai la mine. ...... Continuam acolo .

App, faceti curat in pagina fetii asteia.
modigliani

Mesajde Bezna Zorilor » 15 Mar 2018, 11:41

Fetii asteia? Bai, dar tu chiar te'ai luat nasol de la niste texte si nu mai stii pe unde sa vomiti niste cuvinte incleiate cu magarism ce tu il numesti inteligenta. Dar mie chiar mi se rupe de circul pe care l'ai facut aici, din cauza ca nu ma mai suporti, frate. Ma gandesc ca gazda noastra, ca o buna gazda ce este, printre cafelele alea pe care le serveste, are grija si sa fie masa curata, fara zoaie pe ea, si ca ii poate indruma pe cei carora le tremura mainile sa isi gaseasca o pozitie din care sa scape canile pe masa ceva mai rar.

Auzi, tu zici ca scrii? Ca te pricepi la cuvinte? Si lupu' se facea tot ca scrie, cand l'a atacat mental misoginismul de care ii acuza pe altii.

Sa ma anunte cineva cand apare vreo fraza pe aci, ca in afara de mircea, voi sunteti ghena literaturii.
Bezna Zorilor

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?