Bezna Zorilor scrie:Fetii asteia?
Exact .
Unde nu intelegi ca joci "La Pitici" ?
Bezna Zorilor scrie:Fetii asteia?
Bezna Zorilor scrie:Ceva imi spune ca dai sa sari gardul......
Bezna Zorilor scrie: ......ultima si cea mai de pret arma ramasa, adica...pula.
Bezna Zorilor scrie:Nu pot sa nu observ ca atunci cand slabiciunile umanoide nu mai au aparare, vorbesc cu indarjire despre ultima si cea mai de pret arma ramasa, adica...pula.
Pe tine te'a pus soarta la punct, de ce as mai face'o eu?!
Anunta'ma cand termini de fardat obiectul muncii, ca vad ca iti ia cam mult sa ii astupi ridurile si erectia indoielnica. Cand termini totusi, arata'l, ca sa il masoare si lumea de pe forum. Totusi, iti ia cam mult procesul asta de cosmetica...pulii, presupun ca, cu cat dureaza mai mult cosmetizarea, cu atat e mai mica.
Bezna Zorilor scrie:Uite ca nu sunt clona si nici nu va stiu bine. Dar ajung sa mai stiu cate ceva, pentru ca unii se straduie sa urle la portavoce despre ce au in pantaloni.
Inteleg ca suntem in scularie si ca abia acum subiectul a devenit on topic. Dar din moment ce a disparut farmecul (ce poate fi si in niste discutii mai mult mai mai putin vulgare, ca si acolo e nevoie de talent) si s'a trecut direct la cotaiala, am sa vorbesc si eu la persoana a 3-a si nu am sa ma mai adresez jegosilor.
Pacat, ca mircea chiar spusese niste lucruri frumoase. Dar cred ca oamenii nu difera cu mult intre ei, aia care sunt mai mult jegosi fata de aia care sunt mai putin jegosi. Totul tine de conjuncturi, in final suntem cu totii la fel de ratati.
Ma rog, poate ca unii chiar sunt ceva mai putin. Din aceasta categorie sigur nu face parte modi, care, dragul de el, are fantezii de dominare (toti sclavii viseaza ca intr'o zi vor domina).
Bezna Zorilor scrie:Mai, Terente, tu ce vrei de fapt sa zici?
![]()
![]()
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 23 vizitatori