de Ioan Guist » 15 Dec 2011, 13:14
Cel iritat esti dumneata.
Ce am zis ...Doamne iarta?Ca turta este frectie la picior de lemn.Nu sunt primul si nici ultimul care o supune.
Si-mi sustin parerea (bazata pe ce am vazut) pana in panzele albe.Dupa ce studiati atent aceasta problema sa ne spuneti si noua rezultatele.
Domne,dar nu se mai poate scrie nimic pe forum ca vine ba un coleg ba altu si ..."hopa ca ma contrazici."
Tot felul de atentionari pe privat ,cu "vezi doamne cuvantul respectiv nu va vine bine", ca "nu ati raspuns la cutare coleg si asteapta", ca "nu vreau sa va deranjez dar sa stiti ca nu-i frumos sa nu raspundeti la intrebari" etc etc. si uite asa te satururi.
Tot asa o venit si Domnii Dobrescu si Dobre chititi sa le arate la aia de pe forum ce pareri nepotrivite au ei .Si lupta... si da-i! Ca cum pot sa fie nemultumiti,neincrezatori,suspiciosi cu un produs minune.Ca... cum poate fi un produs care rezolva in sfarsit o superproblema, pe cale ecologica?!!!.O minune !!!
Apai... in Romanica minunile sunt ori pe toate gardurile ori ascunse prin te miri ce sartare sub lacat.Omu,bizonu cu carca, are ba lipsa de minuni cand e vorba sa iese din saracie, ba e plin de minuni cand e vorba de bruma lui de banii.
Sa... mergem inainte.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .