paul scrie:Pfooai, ce bine s-au priceput sa aleaga unii barbati !
Foarte orientat ... Sindi !
10 membrii din astia cu hei rup, tin toata organizatia.
paul scrie:Pfooai, ce bine s-au priceput sa aleaga unii barbati !
BRUMITA scrie:Cand plec in pastoral iau dupa mine si puisorii .In afara de albine ma pasioneaza si gainile de rasa .
BRUMITA scrie:paul scrie:Pfooai, ce bine s-au priceput sa aleaga unii barbati !
10 membrii din astia cu hei rup, tin toata organizatia.![]()
mellis scrie:BRUMITA scrie:Cand plec in pastoral iau dupa mine si puisorii .In afara de albine ma pasioneaza si gainile de rasa .
Seara buna,
Asta nu am mai vazut, pastoral cu gaini de rasa, folosite ca si reper pentru albine.
Cine mananca omleta motata de rasa?
Mi-am amintit ca in copilarie sora mea avea o pasiune - gaini motate, nu mai stiu din ce cauza (ca sa o enervez pe ea, sau de curiozitate) am taiat motul unei gaini, saraca de ea (soramea) ce crize a mai facut, si saraca gaina - a ramas cu un tic nervos (nu am scuza - cred ca aveam sub 10 ani).
Sanatate..
paul scrie:BRUMITA scrie:paul scrie:Pfooai, ce bine s-au priceput sa aleaga unii barbati !
10 membrii din astia cu hei rup, tin toata organizatia.
Eu m-am referit la ... vrednicia DOAMNEI !!!![]()
Pleaca cu 140 de familii de albine in pastoral cate 4 luni pe an la pachet cu closti, gaini, catei si ce-o mai fi avand si mai face si cateva tone de miere !!!![]()
De asta spuneam ... sotul dumneavoastra a fost deosebit de orientat cand v-a ales !!!
tuturicius scrie:Noi spunem ca alegem femeile, dar de cele mai multe ori ele ne aleg pe noi
lucky5strike scrie:Reusiti mai sunt, puisorii aia... asteptam sa-i vedem mari, la casa lor. ..
duma scrie:Doamna Brumita ... tot respectul meu in fata domniei voastre ....am mai vazut si la altii acele pungi peste rame ..... este vre-un artificiu .....sau se pun por si simplu peste rame ...atentie ma refer si la volumul de sirop din punga ..... rece - cald - si toate aspectele .... se inteapa in prealabil cu un ac ...dati toul din casa doamna Brumita !!!
nae scrie:In hranitoare se ridica proteina si-l ia mai greu sau deloc + se naclaiesc .
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 64 vizitatori