proapis13 scrie:Nici eu nu mai gasesc cartea....am imprumutat-o unui coleg forumist....si nu a mai venit pe retur....din pacate vad ca nu mai intra pe forum si nici acel nr de tel nu mai e valabil......poate citeste pe aici si isi aduce aminte de datorie...
vslsilviu scrie:In rezumatul tezei dumneavoastre aveti trecuta aceasta concluzie:
"Fumagilina în doze terapeutice are efect puternic de inhibare a dezvoltării la familiile de albine sănătoase. Inhibarea s-a concretizat în reducerea cu 32,38 % a numărului de larve crescute"
Puteti sa ne oferiti mai multe detalii ?
Multumesc anticipat!
vslsilviu scrie:Un link si de la mine: http://naldc.nal.usda.gov/naldc/downloa ... ontent=PDF
Citez: "Package colonies treated with Fumidil B produced 45 percent more honey than untreated colonies"
As dori ca discutia sa fie constructiva si apreciez orice argument pro sau contra.
tuturicius scrie:Se ajunge la o familie cu mai putine albine infectate cu nosema dar intoxicate un pic cu fumagilina. Eu zic ca merita. Nu-i perfect dar ... multe nu-s perfecte pe lumea asta.
nae scrie:-''daca tratezi scapi albinele , cu mierea nu stiu ce faci/daca nu tratezi MOR si miere nu mai faci ''
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori