cristian bh scrie:cristian bh scrie: io nu ma ocup de facut stupi, da cum ma tot gandeam sa fac unu intr-o buna zial tau sa fie!
Bafta!
Inclin sa cred ca m-ai luat in serios,,,,,,,astept contact cu tel sau adresa,sa vad cum il trimit,,,,,drumul tau sa fie al tau,fiecare cu drumul lui,acest stup e o incurajare si nimic altceva,,,,,in vremuri cand fiecare gandeste doar pt sine,cand timpul e de multe ori mai pretios decat orice altceva,sa ne bucuram ca avem momente cand ne simtim oameni,niculita scrie:Cum am inceput si eu ca si multi altii cu inceputul si luindu-ma dupa un alt bun amic de la Bihor(Cristi Bh)
De data asta, balada Miorita ,a fost dosita-ntr-un sertar,de pasiunea intradevar invincibila pt niste mici insecte,,,,,,,,numite albine,
Despre asta a fost vorba de la bun inceput,si ma bucur ca stupul facut special pt Bizdimul invincibil l-a incantat inca din fotografie.Azi cu Fancurierul a plecat in directia Mihailesti,si m-as bucura daca si alti colegi care pot ,sa ajute acest baiat care chiar are nevoie,datorita conjuncturii sau a unor pasi facuti in trecut, a ramas cu o suferinta in viata asta pamanteana.De multe ori putinul nostru, poate insemna enorm pt altii,cand bucuria aproapelui, se transforma apoi in bucuria noastra!.......... Multumesc,si tie ,...... Niculita de la Draguseni!!!!!!!!!!!