mausica scrie:Asemenea iti doresc si eu
Ceea ce-mi doresti tu mie se va implini cu siguranta ! De vineri, stupii puternici (7-8 rame) vor primi cate 4L de sirop !
mausica scrie:Asemenea iti doresc si eu
ves.lucian.zabrani scrie:Marius , nu stiu sigur daca Paul , prietenul meu , este insurat sau nu !!!
Poate reusim , daca inca nu este ( insurat ) , sa-l aducem mai aproape de noi !!!
Ca n-ar fi chiar asa de greu !!!
Ce zici , Marius ???
![]()
![]()
ves.lucian.zabrani scrie:SINCER , va doresc multi ani inainte !!! IMPREUNA !!!
paul scrie:ves.lucian.zabrani scrie:SINCER , va doresc multi ani inainte !!! IMPREUNA !!!
Si mai ziceai ca-mi esti ... prieten ?!![]()
Glumesc ...
mausica scrie:Cum stau familile tale ? (Albinele ma refer)
mausica scrie:Sa ma apuc sa iti caut una bucata pt perioada de iarna ?? Daca tot vrei sa faci ,, pastoral,, iarna aici
paul scrie:mausica scrie:Cum stau familile tale ? (Albinele ma refer)
Pai, cum sa stea ? La fel ca-n februarie !![]()
Asta noapte a nins !
mausica scrie:
Cu treaba asta incep sa pretuiesc mai mult zona in care stau.
ves.lucian.zabrani scrie:Marius , de multe ori ma gandesc ca nu suntem vrednici sa multumim lui Dumnezeu pentru locurile unde ne-am nascut !!
paul scrie:[. La ora asta la Falticeni ...+1*C !
paul scrie:mausica scrie:
Da, numai ca, n-o sa ai ocazia niciodata sa vezi ciresi infloriti,magnolii infloriti, zarzari si caisi infloriti ... ninsi !![]()
E o ... feerie !
LE ... sa fi vazut astazi dimineata ce frumos ninsa era Toaca (un munte din Gura Humorului)!
LE 2 ... drept e ca la amiaza nu se mai cunostea nimic, chiar daca au mai fost vreo 3 reprize de ninsoare. La ora asta la Falticeni ...+1*C !
paul scrie:mausica scrie:
Da, numai ca, n-o sa ai ocazia niciodata sa vezi ciresi infloriti,magnolii infloriti, zarzari si caisi infloriti ... ninsi !![]()
E o ... feerie !
LE ... sa fi vazut astazi dimineata ce frumos ninsa era Toaca (un munte din Gura Humorului)!
LE 2 ... drept e ca la amiaza nu se mai cunostea nimic,
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 67 vizitatori