Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: paul

Mesajde paul » 10 Sep 2015, 22:29

cristian bh scrie:Observ ca tot cu orizontalii te mandresti!! :lol:
ca in ei ai peste zece rame!

Am peste 10 rame in ei dar trebuie sa scot vreo 4-5 ! :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde mellis » 11 Sep 2015, 10:01

Salut Paul,
Ai acceptat folia de podisor?
Daca nu gresesc - erai adeptul sacului de rafie (impotriva foliei).
Frumosi stupi - te poti mandri cu ei.
Sanatate.
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Mesajde modigliani » 11 Sep 2015, 11:08

ignatov andrei scrie:Stie lumea forumista de **** vostru de subforum, intitulat...Prietenii Stuparitului?!?

Auzi mah , oricat de "suav" si de ingaduitor as incerca sa fiu cu tine , ....... imi ramane doar fraza asta : ESTI UN PROST , cu tot mormanul ala de kkt-uri de diplome despre care spui ca le ai ( dar care au devenit maculatura in preajma infectului tau fel de-a fi . PUNCT ! N-ai decat sa faci absolut ca toti dracii , insa cu toata pregatirea ta apicola (despre care , cel putin mie personal , mi se rupe ) ..... ca om esti un abject ! )

Si-am sa-ti mai scriu , dar sa te debaneze astia , sa poti combate ! Altfel am sa ma simt ca si cum as da picioare-n gura unui handicapat in gara ...........
modigliani

Mesajde b.a » 11 Sep 2015, 11:38

modigliani scrie:Auzi mah , oricat de "suav" si de ingaduitor as incerca sa fiu cu tine , ....... imi ramane doar fraza asta : ESTI UN PROST , cu tot mormanul ala de kkt-uri de diplome despre care spui ca le ai ( dar care au devenit maculatura in preajma infectului tau fel de-a fi . PUNCT ! N-ai decat sa faci absolut ca toti dracii , insa cu toata pregatirea ta apicola (despre care , cel putin mie personal , mi se rupe ) ..... ca om esti un abject ! )

Si-am sa-ti mai scriu , dar sa te debaneze astia , sa poti combate ! Altfel am sa ma simt ca si cum as da picioare-n gura unui handicapat in gara ...........

^^
:shock: nu cred ca ar trebui sa fie permise asemenea jigniri pe un forum de discutii.
b.a

Mesajde modigliani » 11 Sep 2015, 11:45

Tu de-al cui esti , mah ?
De unde-ai rasarit ? Esti venit cu vremea rea ? Esti copilu' ploii ???

Ce cauti aici ? N-ai si tu un dram de instinct de supravietuire ?????
modigliani

Mesajde paul » 11 Sep 2015, 12:15

socaciu scrie:Paul, frumoase poze...frumoasa gradina si frumoase familii...dupa parerea mea.
Arata bine si mi se par destul de puternice sa treaca iarna fara probleme. Daca zici ca unifici pe cea mai slabuta...Eu pentru ca am vrut sa inmultesc am trecut iarna si asa si in primavara nu s-a observat mare diferenta, au recuperat rapid pana la salcam.

Pozele, asa le face aparatul, gradina nu-i a mea, sunt un tolerat acolo, familiile-s slabute ... dupa parerea mea ! ;)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde paul » 11 Sep 2015, 12:18

mellis scrie:Salut Paul,
Ai acceptat folia de podisor?
Daca nu gresesc - erai adeptul sacului de rafie (impotriva foliei).
Frumosi stupi - te poti mandri cu ei.
Sanatate.

Folia am pus-o pentru tratamente. Dupa ce termin cu tratamentele o dau jos si pun rafia.
N-am cu ce sa ma mandresc. Atat am reusit sa-i fac dupa unificari si 350 kg. de zahar transformat in sirop ! ;)
Multumesc pentru ... incurajare ! :)
paul

Mesajde Florin Dobre » 11 Sep 2015, 22:29

Salut Paul!
Dpmdv familiile arata un pic cam amortite.
Era rece afara când ai facut pozele?
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde paul » 11 Sep 2015, 22:37

Florin Dobre scrie:Salut Paul!
Dpmdv familiile arata un pic cam amortite.
Era rece afara când ai facut pozele?

Era ieri, pe seara, in jur de ora 19. Era cam rece, nu zburau ! Sau, poate seamana cu stapanul, amortite in proiect ! ;)
paul

Mesajde lucky5strike » 11 Sep 2015, 22:47

Da, dupa cum sunt dispuse, e cam frigulet pe la voi.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Florin Dobre » 11 Sep 2015, 22:50

Pai la el nu exista toamna...iarna direct...influente scandinave(sau cum era?). :lol:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde paul » 11 Sep 2015, 22:55

Florin Dobre scrie:Pai la el nu exista toamna...iarna direct...influente scandinave(sau cum era?). :lol:

Ar fi fain ca influentele sa fie scandinave. Inflentele-s ...siberiene ! ;)
paul

Mesajde Florin Dobre » 11 Sep 2015, 23:00

Ashea...siberiene. Da parca era mai complicat...n-am profa de geogra langa mine acum. :lol:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Re: MIHAI BALS

Mesajde teinegru64 » 22 Sep 2015, 23:08

paul scrie:
MIHAI BALS scrie:marfa noua

Ai facut tu ce-ai facut si ... m-ai starnit ! ;)
Maine trebuie sa ajung in jud. Vaslui intr-o localitate numita ... Suletea, n-am auzit in viata mea de existenta ei, de unde trebuie sa cumpar merlot si, sau, feteasca neagra ! Apropos, voi cunoscatorii, ce-mi recomandati sa iau dintre cele doua soiuri ? Merlot am mai facut si stiu cum imi iese. Feteasca neagra as incerca, dar, habar n-am cum iese, stiu ca aia de la magazin imi place ! ;)
Si apropos vasluienilor ( Teiule, Joohny si care veti mai fi ), pe unde ajung eu in Suletea asta ? ;)

Iarasi ai facut afaceri. :lol: Un vin de la mama lui cu trei lei iti statea in git? :D
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde paul » 22 Sep 2015, 23:09

MIHAI BALS scrie:
lui Paul n-am ce sa-i spun,a...e pe drumul cel bun!
(strugurii mei sunt ananas negru si alb,un strugure producator care nu necesita stropeli)

De-ai sti tu ce-am batatorit eu drumul asta ... :lol: Nu ma refer la consum ci la ... produs ! Am facut vinuri din fel de fel de soiuri de struguri,unele cunoscute altele mai putin (zghihara, rekatete), am incercat diferite variante de cupajare,dar ... nu m-au atras niciodata ! ;) Le-am consumat mai mult decat moderat. Cred ca prietenii mei au baut mai mult vin de la mine decat am baut eu ! ;) La mine treaba cu vinul e asa ... un moft .
In anii secetosi cum a fost anul acesta, via nu necesita multe stropiri ! O stropire sau doua pentru viermele sarma si ... cam atat. In anii ploiosi se schimba kalimera.
paul

Mesajde paul » 22 Sep 2015, 23:53

teinegru64 scrie:Iarasi ai facut afaceri. :lol: Un vin de la mama lui cu trei lei iti statea in git? :D

Deh Mitica, fac si eu ce pot ...
Da apropos, de unde disponibilitatea asta la tine sa faci afaceri cu ... o fantoma ? ;) Sa te mai intreb daca nu urla constiinta-n tine ca esti dispus sa-i vinzi vin ... unui baiat bun de-al lui Secu ??? ;)
Si mai apropos, vezi ca maine ma duc dupa struguri cu un fost sef din Militie (Politie) ! Daca trecem pe la tine pe la poarta in drum spre Suletea sa iesi si sa ne faci din mana ! ;)
paul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?