Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pasiune invincibila

Mesajde ignatov andrei » 13 Mai 2013, 20:29

Atunci... dai inainte cowboy (pardon... apicultorule)!
ignatov andrei

Mesajde BeesDream » 13 Mai 2013, 20:47

ignatov andrei scrie:Atunci... dai inainte cowboy (pardon... apicultorule)!

mda... frumos din partea ta!
my facebook | my YM: bees.dream@yahoo.com
BeesDream

Mesajde BeesDream » 22 Mai 2013, 22:49

Snapshot_2013-05-22_224132.jpg
prima mea familie cu care am fost pacalit ca am luat-o fara matca :))))

Snapshot_2013-05-22_224057.jpg
la prima si singura mea familie cu mentorul langa mine :)

Snapshot_2013-05-22_224201.jpg
Am dat tarcoale si pe la fetili lui vecinu' :)))
BeesDream

Mesajde modigliani » 26 Mai 2013, 08:13

BeesDream scrie: Arata o dovada clara ca a existat Iisus

Bizdrime, spune-mi, te rog, tu ti-ai propus sa atingi nivelul maxim al penibilitatii? Bai baiatule, iti spui ateu fara sa ai habar ce presupune asta, ridiculizezi ostentativ si agresiv credina oamenilor.
Intru limpezirea analizelor tale degringoladistice afla ca niciun ateu nu contesta faptul ca Isus ar fi existat. Iar aici vorbesc despre acel ateu care a studiat mult si-a "cascat urechile" studios asupra credintei. Abia dupa ce-a aflat tot ce se putea afla despre aceasta a decis in nume propriu ca nu-l satisface. Isus a existat exact ca si Pilat, ca si Baraba, ca si toti ceilalti pe care-i gasesti in Sfintele Scrieri. Dar daca tu vrei neaparat sa pui o intrebare din care sa "straluceasca" inteligenta, ei bine, intreaba daca cineva poate dovedi ca Isus ar fi .... inviat dupa decesul pe cruce.
Sunt de acord cu tine ( vorba vine ) ca o intreaga credinta - cea crestina - are la baza doar marturia ( neverificabila ) a Mariei Magdalena si-a disparitiei trupului lui Isus din mormant. In fine , cum spuneam - si cum ti s-a mai spus de catre colegi - pune , dracului , mana si citeste. Tot ce se poate citi despre crestinism si religii in general si abia apoi revino la discutii pe tema asta. Iar ca sfat personal : revino dar fara emfaza asta "jenibila" si deranjanta pe care-o afisezi cu mandrie.
Pentru inceput iti recomand : Victor Kernbach - Miturile esentiale si Biserica in Involutie . Astea doua iti vor canaliza atentia inspre alte si alte asemenea studii . Abia apoi , la finele unui asa zis studiu ( presupunand ca ceea ce vei face tu se poate numi "studiu" ) vino pertinent in asemenea discutii .......

In alta ordine de idei, la fel , cum ti s-a mai sugerat, straduieste-te sa nu mai "atingi" credintele celor din jurul tau. Poate ca inca n-ai inteles, poate n-ai sa poti intelege vreodata, ca acest forum este de fapt o comunitate. Ori intr-o comunitate , cate vreme ai decis sa faci parte din ea, sa poti numi pe ceilalti "colegi" si sa fi numit la fel de catre ei, presupune in primul rand insusirea regulilor nescrise ale respectului si a coabitarii elegante.

.............................................................................

BeesDream scrie: Mi-am luat costum, am tot ce-mi trebuie, cat de curand imi iau albine ..... ( citat aproximativ )

Stii , ti-am vorbit despre cursele de roabe cu reactie la care vreau sa particip. Ei bine , mi-am luat ventile pentru rotile de roaba, roti patrate, mi-am luat chiar si reactie . Ce sa mai , mi-am luat de toate. ...... Mai am sa-mi iau roaba.
Da' sa stii ca-s foarte priceput la cursele de roabe. Daca vreau fac pariu ca-s in stare sa merg cu roaba .... pe-o roata ! :shock: :shock: :shock: Toti vor fi socati !
modigliani

Mesajde Florin Dobre » 26 Mai 2013, 09:17

Faptul ca si-a luat costum e laudabil. Protectia muncii este importanta inainte de a te apuca de treaba. :)
Modigliani, sa nu-mi zici ca impinsul la roaba il faci fara protectie. Risc de boli si de urmasi neasteptati. :)
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde modigliani » 26 Mai 2013, 13:46

Florin Dobre scrie:Faptul ca si-a luat costum e laudabil.
Aia zic si io ! :shock:
Florin Dobre scrie: Protectia muncii este importanta inainte de a te apuca de treaba. :)
Este foarte importanta ! Fac aici apel la cei de-au prin vremurile la care ne faceam "in vene" Decretu' 400 .....
Florin Dobre scrie:Modigliani, sa nu-mi zici ca impinsul la roaba il faci fara protectie.
Imping la roaba intotdeauna cu prezervativ . Intra in viteza mult mai usor decat fara . Ca stii ? Prezervativele sunt date cu un ulei d-ala smecher de aluneca de numa' ! ..... Uneori imi pun chiar si doua , unu' peste altu' . Vecinu' meu , mentoru' meu in ale curselor de roabe , foloseste o anvelopa veche de Mobra lu care i-a facut un nod in fata si lu care-i da mereu cu vaselina grafitata . Stiu sigur ca n-a avut vreodata probleme ..... Dracului , vorb-aia , e mentor ! Nu-i fitecine ! Numa' ca nu s-a prins inca de faptul ca io i-am ciordit terebentina . Sper sa nu se prinda .......
Florin Dobre scrie:Risc de boli si de urmasi neasteptati. :)
Domle , cu boalele mai e cum e ..... Ca iei buline , mai iti faci o injectie in c*r , ..... scapi pana la urma .... Da' cu urmasii e mai nasol ! Nu de alta , dar nu-mi pot imagina cum sa fie roaba la ginecologie facandu-si ecografie lunar , nu-mi pot imagina cum poate alapta , si nu-mi pot imagina cum sa am copii ..... pe-o roata ! Ajunge ca sunt io-ntro doaga ...
modigliani

Mesajde modigliani » 27 Mai 2013, 20:51

BeesDream scrie:Acum ai venit si tu cu explicatii cum vin popii si profesorii de religie care tot tin sa indoctrineze lumea :lol: Povesti d-astea sa spui si tu copiilor care vrei sa le inradacinezi persoana imaginara in cap iar ce vrei tu sa spui ca nu exista ATEI in adevaratul sens al cuvantului?

Bai Drime , tu scrii ca sa te vezi scriind , manca-l-ar nenea .....
Pai tu-nainte de-a-i sta tantos in fata lu' alde Ignatovu' aista istet te-ai gandit ca poti fi tavalit si ridiculizat "fara drept de apel" ?
S-o luam incet : ce dracu' de "salata" de religii e-n capu' ala al tau incat principalul tau reper in ale cunoasterii celor Sfinte sunt popii si profii de religie ?
Nu , pe bune , doar cascand gura la alde d-astia si considerand stupid ca a nu fi de acord cu ineptiile lor repetitive si lipsite de fundament ( atat logic cat si coerent ) consideri ca te poti numi acel cineva capabil sa vina "zvelt" la masa la care se discuta asa ceva ?

BeesDream scrie:Un ATEU este un adept al ateismului

Mai baiatule , mai bine da-i o fuga de ciordeste-i lu alde vecinu' ala niscaiva albine si casca gura la ele ..... Ca sa ai , dracului , ceva serios de scris pe forum . Numa' nu ne mai futiza noua nervii si timpu' cu fraze d-astea de ti se par tie ca-s inteligente .....
Bizdrime , casca bine urechile acuma la mine :

Un credincios , de ce credinta vrei tu , poate fi numit ADEPT .
Un ateu NU ESTE UN ADEPT A CEVA ANUME. Necrezand in nimic n-are cum sa fie adept . Este ateu ..... si-atat.

A te putea numi adept presupune sa imbratisezi spiritual un curent anume . Un crez , o credinta , o idee , un mit , etc .
Evident , inca n-am pretentia la tine sa poti intelege sau procesa nuanta literara a ceea ce vreau eu sa subliniez aici .....

As sublinia insa faptul ca un oarecare ATEU poate fi mai categoric in convingerile sale decat un oarecare credincios . Dar aici vorbim despre un ATEU "cu temele facute" si despre un credincios " alandala" , credincios de conjunctura , nu de convingere .***

*** Te reastept la discutii cand ai sa-mi poti demonstra cu maxima coerenta ce-am vrut sa spun prin fraza bolduita din finele postarii . Pana atunci insa .... te rog mult sa te abtii de la genul asta de subiecte . Esti undeva diametral opus pozitionat fata de insemnatatea si delicatetea in discutii a acestora . Multumesc .
modigliani

Mesajde BeesDream » 30 Mai 2013, 23:01

te rog mult sa te abtii de la genul asta de subiecte .

Am mai comentat eu ceva despre religie preafericitule preamarit crestin? :lol: Eu postez imagini cu mine la albinutze si tu spui din nou sa ma abtin la genul ala de subiecte... :lol: peace
BeesDream

Mesajde modigliani » 30 Mai 2013, 23:03

Gata nene . Uite , ..... nu mai fac . Da' promiti ca nici tu nu mai faci ?
modigliani

Mesajde BeesDream » 30 Mai 2013, 23:06

modigliani scrie:Gata nene . Uite , ..... nu mai fac . Da' promiti ca nici tu nu mai faci ?

pai am mai facut ca sa mai fac? :lol: Eu am dat-o in albine si am spus de atatea ori ca subiectul ala e inchis :lol:

acum sunt fericit ca mi-a iesit matca si astept sa se imperecheze :D mai bine spune-mi ceva despre albine :lol:
BeesDream

Mesajde modigliani » 30 Mai 2013, 23:14

BeesDream scrie:pai am mai facut ca sa mai fac?
De fapt tu nu trebuie sa faci ceva anume ca sa ma determini sa-ti spun sa nu mai faci ..... E de-ajuns sa scrii . Ceva , orice , ca tot aiaie .
BeesDream scrie: mai bine spune-mi ceva despre albine :lol:

Albinele cresc pe langa casa omului . Ele ne dau lapte , branza , oua , celofan , caiete de dictando , canabis si carbune . Ele au ochii verzi .
modigliani

Mesajde BeesDream » 30 Mai 2013, 23:19

mai bine spune-mi naiba de ce nu mai primesc mail de informare ca mi sa raspuns pe forum :lol: si mai lasa mistocareala asta :lol:
BeesDream

Mesajde modigliani » 01 Iun 2013, 21:36

BeesDream scrie:mai bine spune-mi naiba de ce nu mai primesc mail de informare ca mi sa raspuns pe forum

Ai "meilu" bulit . Sau n-ai bifat "raspuns de notificare" . N-ai p-acolo prin Mihailesti vreun "service mail" ? De fapt nici nu cre' ca-ti trebuie . O rezolvi c-o fixa de saptispe .
BeesDream scrie: si mai lasa mistocareala asta :lol:

Asta n-ai cum sa vezi tu vreodata-n viata ta ! :lol: :lol: :lol:
Poate doar sa fiu in coma ! Si chiar si-atunci o sa fac misto din punga cu perfuzii ......

p.s. Vrei un melc ?
modigliani

Mesajde BeesDream » 03 Iun 2013, 19:52

Snapshot_2013-06-03_194619.jpg

maaare dalta am cumparat :lol:

In imaginile anunturilor pare o dalta ideala cu o marime perfecta dar cand am scos-o din colet ma cam dezamagit :lol:
trebuie polizat putin scarar-ul ca e cam gros si nu prea merg ramele scoase cu el si se poate taia si fundul ca e prea grea intreaga :lol:
BeesDream

Mesajde ves.lucian.zabrani » 03 Iun 2013, 20:20

si eu am una exact ca a ta !!! eu zic sa o lasi asa cum este !!! daca doresti sa o modifici , eu zic ca nu faci bine !!!
:P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde BeesDream » 03 Iun 2013, 20:25

ves.lucian.zabrani scrie:si eu am una exact ca a ta !!! eu zic sa o lasi asa cum este !!! daca doresti sa o modifici , eu zic ca nu faci bine !!!
:P :P :P

Nu modific decat scararul putin domnule Lucian ca l-am testat si e greu cu el ca e prea gros si nu prea intra sub rame... :lol: Doar il polizez putin si atata tot ca am buzunar si pentru marimea asta :lol:
BeesDream

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?