Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: D'ale lui State

Mesajde ovidiu_78 » 20 Ian 2014, 09:44

Ii mai puternic acum veninul...sper sa nu fii alergic :shock:
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

Mesajde State » 20 Ian 2014, 13:15

S-a rezolvat. Un vaccin+cateva pastile. Unele trebuie sa le iau pentru 3 zile iar altele pentru 10 zile.
Greseala cred ca a fost a mea. Aseara mi-am dat cu un ulei chinezesc, pe baza de eucalipt. Doctorul a spus ca e posibil din cauza asta, pentru ca pana acum am fost intepat deasupra ochilor, in buza, pe gat si niciodata nu m-am umflat asa de rau.
Pun diseara o fotografie sa vezi cum eram de dimineata. :lol: M-am trezit ca nu puteam respira...o senzatie destul de nasoala.Nu mai zic de ureche. Nici acum nu o simt, parca as fi anesteziat.
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde State » 20 Ian 2014, 13:18

ovidiu_78 scrie:Praf de caramida :lol: :lol: :lol:
De aveai colectoare le puteai pune deja :lol:
ps:nu am uitat de dimensiunile colectorului, am facut poze mai detaliate pe care urmeaza sa le pun, eu am o tableta fara usb, deci tre sa ajung la un calc

Nu-i graba Ovidiu, stai linistit.
Mi-a spus cineva ca s-ar putea sa adune de la rachita de pe garla, ghiocei si cam atat...
Poate or fi gasit prin alte parti, ca la mine in curte n-am nici flori de plastic. :lol:
State

Mesajde delorin I » 20 Ian 2014, 13:55

Nu ai arini sau aluni prin zona? Sunt o alta sursa de polen in aceastra perioada! Au flori barbatesti ambii! Si desi am rupt cateva flori nu am vazut polenul!
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde State » 20 Ian 2014, 14:10

Arinul e aceeasi treaba cu Aninul ? Daca da , sunt prin zona, e padurea aproape. Aluni mai sunt prin curtile oamenilor dar nu cred ca au inca polen.
State

Mesajde State » 20 Ian 2014, 14:59

Eeeeeee, ia uitati ce frumusete eram de dimineata... :lol:

Imagine

Nu stiu cati ati mai patit , dar sa te trezesti din somn cu o senzatie ca nu mai ai aer....e jale ! Mai ales cand stii ca te-ai culcat "in regula", cu toate ok. Se observa si urechea ca la magar. Nici aia din Africa n-au urechile in halul asta. :lol: :lol:
State

Mesajde stefanmadalin » 20 Ian 2014, 18:44

Am auzit persoane care au vazut gutui japonezi infloriti . Asta prin zone mai de deal, nu la campie.
stefanmadalin

Mesajde iunicu » 20 Ian 2014, 19:38

Statica, sa fii sanatos ca trece. Pe 28 decembrie si-a luat ficamea de 2 ani jumate, una exact intre sprancene. Se umflase si i se invinetisera ochii.
Aseara ma uitam la televizor pe Davinci la un documentar cu albine si fata a vazut albinele.
-Tati, amina tzeapa! (imi explica mecanismul de atac al albinei)
-Doale futea! (Si-a amintit de usturimea cauzata)
-Bataieeee! (In timp ce arata sugestiv si amenintator cu palma catre televizor.)

Imagine
Odihneste-te in pace Gica!
Odihneste-te in pace Kamy!
iunicu

Mesajde Mircea_63 » 20 Ian 2014, 20:07

stefanmadalin scrie:Am auzit persoane care au vazut gutui japonezi infloriti . Asta prin zone mai de deal, nu la campie.

Cred ca State a vazut doar stele verzi. :roll:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde proapis13 » 20 Ian 2014, 20:31

Statica de ce nu arati si ochii???.... :lol:
Am fost intepat in osul hioid si am avut cea mai nasoala senzatie de rau,am crezut ca mor insa iata-ma scriu inca
Ca o diferenta intre intepaturi nu mi-a fost asa rau nici cind am fost intepat in bolta palatina cind am bagat fagurele in gura cu albina cu tot...brrrrr....
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde State » 20 Ian 2014, 21:13

proapis13 scrie:Statica de ce nu arati si ochii???....

Pai ce bre, n-aveati voi de ce rade in seara asta ? :lol:

proapis13 scrie:Am fost intepat in osul hioid si am avut cea mai nasoala senzatie de rau,am crezut ca mor insa iata-ma scriu inca
Ca o diferenta intre intepaturi nu mi-a fost asa rau nici cind am fost intepat in bolta palatina cind am bagat fagurele in gura cu albina cu tot...brrrrr....

Io am zis ca de acum inainte , o sa umblu numai in cucul gol prin stupina. Pai daca tot se lasa cu umflaturi...macar sa se umfle toate. :lol:

@stefanmadalin: Eu am stupina tot intr-o zona de deal/munte dar repet, ghioceii abia au iesit din pamant. Nu stiu pe unde or fi inflorit gutuii aia japonezi.

@Nicule, prin Noiembrie mi-am luat si eu una exact intre felinare. S-a umflat putin si a doua zi era gata, aproape ca nu se mai cunostea. Acum mi-am facut-o cu mana mea, asta e...data viitoare nu mai sunt prost.
State

Mesajde alt stupar » 20 Ian 2014, 22:13

State scrie:Eeeeeee, ia uitati ce frumusete eram de dimineata... :lol:

Nu stiu cati ati mai patit , dar sa te trezesti din somn cu o senzatie ca nu mai ai aer....e jale ! Mai ales cand stii ca te-ai culcat "in regula", cu toate ok. Se observa si urechea ca la magar. Nici aia din Africa n-au urechile in halul asta. :lol: :lol:

Da` ce patisi Fabiene ? :shock:
Vreo urticarie, oi fi mancat ceva si nu-ti pica bine... sau ce ? ;)
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde un OM » 20 Ian 2014, 22:19

Senzatii tari: varful nasului, sub unghia proaspat taiata, in buric.
Chiar si cand deschid cel mai mic roi masca este pusa, buricul acoperit. Prefer sa ma coc de caldura.
Daca intra sub budigai, am probat metoda cu desfacutul siretului sau fermoarului. Albina cauta lumina. Daca sperati la vreo umflatura spectaculara, degeaba, nu o si puteti folosi :lol: .
un OM

Mesajde State » 20 Ian 2014, 23:41

alt stupar scrie:Da` ce patisi Fabiene ? :shock:
Vreo urticarie, oi fi mancat ceva si nu-ti pica bine... sau ce ? ;)

M-a mancat in fundul curtii , asta am patit... Ce-am cautat, am gasit. :lol:

un OM scrie:Senzatii tari: varful nasului, sub unghia proaspat taiata, in buric.
Chiar si cand deschid cel mai mic roi masca este pusa, buricul acoperit. Prefer sa ma coc de caldura.
Daca intra sub budigai, am probat metoda cu desfacutul siretului sau fermoarului. Albina cauta lumina. Daca sperati la vreo umflatura spectaculara, degeaba, nu o si puteti folosi

Incercarea moarte n-are ! Si daca nu se poate folosi, poate gasesc pe cineva sa suga veninul repede. :lol:
State

Mesajde State » 21 Ian 2014, 00:01

Daca Lucian va ispitea aseara cu puiul in crusta de sare, eu va poftesc la o paine calda ! :D
Meniul este diversificat: paine cu malai, cu masline, cu tarate, cu fulgi de grau, cu seminte de dovleac si floarea-soarelui, cu cartofi, cu ceapa.
De aproximativ 2 luni, noi n-am mai cumparat paine, ne-o facem singuri acasa, doar cu faina, apa , drojdie si sare. E-uri nu avem , asa ca mancam mai sanatos !

Imagine
State

Mesajde vio-trutza » 21 Ian 2014, 00:05

Foarte apetisant arata . Sa o serviti cu placere!

Aveti aparat special pentru prepararea painii?
vio-trutza

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?