Cu scuzele de rigoare ,dpdv a intarzierii de raspuns onorez:
Incerc sa folosesc facilitatiile tehnice a forumului ca sa raspund intr-o singura postare.
Mesaj de CONSTANTIN » 08 Ian 2012, 12:40
La multi ani domnule Liviu!!!
Multe lucruri interesante si frumoase in gospodaria dumneavoastra asa ca am tras un pic cu ochiul. As fi tare curios daca va e de folos conul acela de spart lemne, din fotografii nu reiese ca la-ti folosi.Ne-ati putea impartasi ceva din modul in care poate fi folosit acel con, da randament, mai ales la lemnele mai noduroase, motorul pare a fi de 2,2 Kw, e suficient ?
Multa sanatate !!!
Am facut conul la un atelier , l-am montat pe un motor trifazic si ....FISSSS, se pare ca am o infasurare cu probleme.Venind frigul.....tot topor+baros+pana.
Cand da caldura il rezolv.
Merci lui Adi cu filmuletul.
Mesaj de bostina constantin » 09 Ian 2012, 21:29
Liviu te saluta Costica din Buzau,am piedut o ora sa descriu cum fac eu afumaturi,era ocompletare la cum procedezi tu,si cand sa dau Trimitere erorr.incerc sa bag o poza , atentie la carlige.
Buna idee.Cred ca o sa le fac din niste electrozi de 3.25.
Stai. Acum cativa ani in urma am prins pestele de cap ( prin branhii ).Mi-a cazut pestele.Am ramas cu capul....
Varianta ta e buna ptr.fumul rece.Daca ii dai cald...patesti ca mine.
PS: Mai omule , stai la casa, renunta la butoi, fa din lemn.
Mesaj de jenica67 » 09 Ian 2012, 22:31
Este un burghiu conic, se gaseste si la noi de cumparat.
UNDE????
Mesaj de paul » 32 minute în urmă
Liviu ... MULTUMESC FRUMOS PENTRU GANDURILE FRUMOASE PE CARE MI LE-AI ADRESAT PE PAGINA PERSONALA !!!
SA FII ... IUBIT !!!
Pana ajungi tu la Falticeni ... cred ca ajung eu mai repede la ... Iasi ! La targ ! Trebuie sa-mi refac inventarul apicol pierdut in incendiu si mai ales ... cu scuzele de rigoare ... vreau sa-l cunosc pe ... Ciocan Sebi ... si pe toti forumistii participanti la targ !!!

Ai grija ... ESTI GAZDA !!! Vezi ... o tuica fiarta ... o maslina ceva (ca-i in Postul Mare )!

De acord.Stabilim o ora la care ne intalnim la targ si mergem la mine dupa aia.Aviz amatorilor.
Mesaj de mibu » 20 minute în urmă
bine ca le-am vazut dupa ce servisem masa !!!!!!
sunt mare amator de peste afumat!
din ce lemn faceti fumul?
Ca si la preparatele din porc.Ce ai prin curte.La unii le place bradul,la altii esenta tare.Unii folosc zarzar,prun....
Dupa gust.
Important e sa-i da-ti fum rece ca sa nu se faramiteze.
In rest.....pofta buna.