Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: RazvanTi

Mesajde RazvanTi » 28 Mar 2012, 09:02

Nu m-am umflat pe dracu. Am avut un ochi cat china, o minge de golf in ceafa si o minge de handbal pe picior.
Si ca sa fie tacamul complet vinerea trecuta cand am fost dupa albinute mi-au mai dat una in glezna (a intrat una pe sub blugi si mi-a tras-o) :P
Intre timp am mai completat la sablonul pentru gaurit ramele cu un mic filmulet la cum pun eu capsele la rame.
Printre picaturi mi-a venit o idee si din niste bucatele de plasa si cateva lemnisoare am incropit 2 custi de prezentare matca.
Daca mi-am luat albinutele, a trebuit sa incep administrarea de sirop asa ca am mai construit 4 hranitoare tip uluc.
Am inceput administrarile de startovit, am mai montat cateva rame si am pus de proba 2 faguri artificiali sa vad ce iese.
Frate-miu a construit un traforaj de banc electric, destul de util zic eu.
cam atat pentru moment.
RazvanTi

Mesajde sorin_horezu » 28 Mar 2012, 13:27

Razvan, nucleului cu 6 compartimente fa-i urdinisuri pe lateral pt familiile de pe margine si lasa celelalte urdinisuri fata spate cate doua departate(unul cu, unul fara pe aceeasi parte). Sa incerci sa pui pe fata/spate si despartitorul acela intre urdinisuri(din tabla e cel mai indicat) si de preferinta vopsite in doua culori(de o parte si de alta a tablei culori diferite). Eu am lada impartita in 3 cu urdinisuri pe fiecare parte si procentu de pierdere a matcilor e de aprox 3% ceea ce din pct meu de vedere e bine. Multa bafta si miera multa.
Apicultura nu e balada populara sa se transmita prin viu grai ... pentru diversitate CITESTE O CARTE!!!
sorin_horezu

Mesajde RazvanTi » 28 Mar 2012, 16:55

urdinisurile sunt 3 pe o parte si 3 pe o parte si e vopsit in 3 culori pe fiecare parte :shock:
cam asa gandeam eu pe atunci... :P
RazvanTi

Mesajde amadeusmbi » 11 Iul 2012, 17:55

Hai sa traiesti si La multi ani sanatosi si fericiti!
1< MEA stationar < 1Bals
amadeusmbi

Mesajde mausica » 11 Iul 2015, 15:57

La multia ani !!!
Nimic nu e intamplator....totul se intampla cu un scop !!!
mausica

Mesajde RazvanTi » 15 Iul 2015, 13:47

multumesc de urari!!!
RazvanTi

Anterior

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?