talex scrie:e ceva ce nu inteleg, scuze. descapacitul dupa diafragma nu-i tot un fel de stimulare. iar stimularile se termina in septembrie.
CORNEL V. scrie:Mariene,la anul trebuie sa tai via aia
CORNEL V. scrie:Mariene,la anul trebuie sa tai via aia
activ scrie:CORNEL V. scrie:Mariene,la anul trebuie sa tai via aia
Şi pe 2 noiembrie 2013 îi bem vinul la Craiova ? ... ne onorezi cu prezenţa Don Marian ?
dorindafi scrie:shi in ce loc e seraiul tau de ai avut asemenea temperaturi ridicate?
proapis13 scrie:Astazi am prins ultima zi frumoasa de toamna tarzie ocazie cu care am dat caturile jos
la un stup am avut surpriza sa dau de dl soarece cuibarit intr-un cat;am pus foto aici
viewtopic.php?f=8&t=1082&p=160430#p160430
La un stup cind am ridicat catul in cuib 6 rame full cu miere si...un pumn de albine;
mi se ridica tensiunea ce sa mai era unul din stupii de productie ce a confirmat anul asta
Restul albinelor iale de unde nu-s,il impachetai si dadui sa iau podisorul sa-l pun pe cuib
in secunda aia ma facui negru de albine,norocul ca avusai preventiv masca,de nu ma faceau burduf
cuibul se formase in cat pe 4 rame de 1/2 ce au fost pline cu miere,in toamna asta nu am extras caturile
luai unica rama de 1/2 plina cu puiet capacit si cu regina o bagai in mijlocul cuibului intre 2 rame full cu miere
si mai departe stiu ele ce au de facut pina la primul control din ianuarie
Asa ca aveti grija ca se mai pot intimpla si chestii...neprevazute....cuib in cat....![]()
salve
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 28 vizitatori