Autobuzul 36
7x4 pe remorca si inca 7-10 in bena in functie de configuratie.
Mai avem pana la 200.
Pierd prea mult timp cu legatul si asiguratul stupilor (podisor prins de cat in 2-4 holtsuruburi), ansamblu legat cu chinga, etc.
catalin.profiri scrie:Nu toate lazile au sita de ventilatie pe fund.
Am vrut sa vad cu ochii mei daca exista diferente in primavara, ca si dezvoltare, intre fam cu sita si cele fara.
mellis scrie:Salut Cristi,
La un brau interior nu te-ai gandit? Nu ocupa spatiu si fixeaza ramele/
cristi_vidican scrie:
Azi, încarc și descarc singur.
paul scrie:cristi_vidican scrie:
Azi, încarc și descarc singur.
![]()
![]()
![]()
Sa inteleg ca intre timp ai frecventat sala de forta ca din poze nu pari a fi vreun Rambo ??? Sau poate nu te referi la stupi de productie ci la nuclee de imperechere !![]()
Last edit ... un stup mediu de productie are 45-50 de kile ! Fortosule !
Adi Hodis scrie:Paul, stai ca-ti zic eu cum face.
Foloseste roaba apicola si o rampa mobila. Nu ridica nici un stup. Manevreaza cu roaba. Asa si eu.
paul scrie: La mine si la el daca s-ar incarca stupii spunandu-le povesti am fi primii la incarcat-descarcat !
paul scrie:Adi Hodis scrie:Paul, stai ca-ti zic eu cum face.
Foloseste roaba apicola si o rampa mobila. Nu ridica nici un stup. Manevreaza cu roaba. Asa si eu.
Pai, trebuia sa faca precizarea de la inceput !
Trebuia sa spuna ca la inceputuri isi incorda muschii si mai apoi a trecut la ... mecanizarea apiculturii.Si, fie vorba-ntre noi, nici cu lisa aia nu-i asa simplu, ca doar n-o conduci pe asfalt. Pe tine te cred ca te descurci singur, pe el ... NU, tu esti obisnuit cu munca fizica si ai un fizic adaptat la asta, el si eu n-avem asa ceva ! Stiu ce spun ! La mine si la el daca s-ar incarca stupii spunandu-le povesti am fi primii la incarcat-descarcat !
paul scrie:![]()
![]()
![]()
Sa inteleg ca intre timp ai frecventat sala de forta ca din poze nu pari a fi vreun Rambo ??? Sau poate nu te referi la stupi de productie ci la nuclee de imperechere !![]()
Last edit ... un stup mediu de productie are 45-50 de kile (dupa extractie)! Fortosule !
P.S. ... intentionez sa nu mai pun mana pe nici un stup la incarcat descarcat. Prefer sa iau cu mine doi oameni pe care sa-i platesc, prefer sa mai fac un drum sau doua in plus din cauza spatiului ocupat de cei doi si sa-mi asum un consum sporit de motorina, deoarece dupa o mutare nu mai sunt bun de nimic 3 zile !
cristi_vidican scrie:Paul ...
mă faci să-ți răspund...
Legat de forță, nu știu cum arăți tu (pe dinafară), dar te asigur că nu-s chiar de lepădat. Chiar dacă sunt cu nasul prim cărți, am crescut și stau la țară, unde osul se face gros (altfel se rupe)
cristi_vidican scrie:
Chiar dacă sunt cu nasul prim cărți,
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 20 vizitatori