salut cobi!
-da am inca puiet, nu mult dar am, am verificat prin sondaj 2 familii, am vazut inclusiv larve, nu numai puiet capacit!
-miere mai au in rame, dar nu cu cata sunt eu invatat, prima iarna aici in sicilia, nu imi da liniste deocamdata...prefer sa aiba ceva deasupra capului...
-in ultimele 2 saptamani cea mai mica temperatura pe timp de zi a fost de 13 grade, iar noapte minim 8, dupa cate spune la televizor se va raci un pic...
-dupa cate am inteles in zona unde am lucrat eu pe langa napoli, matca are o perioada foarte mica de repaus, o saptamana doua, aici la mine inca nu stiu, nu stau acum sa desfac cuiburile pt curiozitatea mea, dar de la iesirea primului puiet capacit am sa pot aproxima data inceperii pontei.
-miere cum ar trebui sa aiba o familie normala 10-18 kg nu au avut, eu le-am administrat in 3 luni doar 2 litri de sirop 2 la 1 si atat, iar acum le-am pus turta, cu siguranta au avut ceva cules ca la ce populatie este in ei ar fi mancat tot pana acum...
-oricum am sa va tin la curent cu toata activitatea mea de aici, pe luni/saptamani/tipuri de cules
-toata lumea lauda sicilia, ...sunt Toma necredinciosul,..sa vedem....am sa ma pot pronunta la sfarsitul sezonului