Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Cine sint eu -dinupaltinis.

Mesajde dinupaltinis » 19 Mar 2011, 20:00

Ma numesc Gugea Dinu,am 44 ani,casatorit,am 3 copii(2 fete si 1 baiat).Locuiesc in comuna Paltinis jud.Caras-Severin.Practic apicultura din anul 1989.Pina in anul 1998 am tinut un nr. de 30-40 de familii avind si serviciu,din 98' pina in 2008 a urmat o perioada de stand by cind am tinut un nr.de 10-15 familii pentru placerea mea personala si ca material didactic pentru copii.In 2009 incurajat de copii care le-au indragit si ma ajuta am revenit in forta reusind sa bag la iernat in toamna 2010 un nr.de 70 de familii dintr-e care am pierdut pina in prezent 3.Stupi-i am varsati,folosesc stupi verticali cu magazine pe care-i fac eu.Practic pastoralul la salcim 1si 2,tei inca mai avem in zona.Va multumesc de primire si sint sigur ca vom colabora foarte bine.Sanatate.
dinupaltinis

Re: Cine sint eu -dinupaltinis.

Mesajde nicu has » 12 Iun 2011, 21:10

buna nea dinule mia zis cristi ca munciti cu el si el vrea sa se apuce de stuparit asa mia zis sanatate
nicu has

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?