Salutare tuturor . In sfarsit dupa o lunga perioada de incercari am reusit si eu sa ma inregistrez pe forum.
Eram tare suparat ca nu stia nimeni sa-mi arate si mie c si cum se face dar am reusit eu pin la urma.
Ma numesc Minoiu Adrian
-Loc PITESTI -ARGES
-28 ani necasatorit( ori sint eu prea pretentios ori m-i se pare ca sint ele prea........)
-ortodox, liceu urmat de fac de horticultura
Din cauza bunicului care nu mai este, mi-a intrat aceasta pasiune in suflet, cu toate ca m-am nascut cu stupii in curte nu prea le-am dat importanta pina intro zii cind i-a venit ideea sa-i vinda( din cauze de sanatate)
Nu am fost de acord deorece cel care voia sa-i cumpere il pacalea si am cazut de comun acord ca voi avea eu grija de ei. Zis si facut din 17 familii ajunsesem la 38 in 2 ani.(2001)
Dar dupa ce am extrs mierea intr-un an nu prea am mai avut grija de ei ,eram si cu scoala, serviciu ..........si am ajuns in 2 ani la 0. (acum imi pare f rau dar tirziu)
In urma cu 4 ani mi-a dat cineva un roi de care am grija am mai facut unul deci avem 2.
-2010 o stupina se aseaza aproape de casa mea si ma fericeste dumnezeu cu 5 risori frumosi (oricum mosul mai avea putin si facea infartdar ce sai fac,nu i-am furat)
-2011 am mai cumparat 5 fam cu tot cu lazi si alte lazi cu o mare pomana de pret( 700 lei toti pe cite 7-9 rame pline cu albinute. Am mai facut si eu din ei alti roi si am mai cumparat si citeva regine de la craiova( minunate ) si in iarna am intrat cu un nr 22. Din ce am constatat cred k ies cam toti la pascut, de daca nu-i neglijam pe ai bunicului acum nu mai stateam sa muncesc pt alttii.
Am sa incerc sa pun si citeva foto dar sunt cam novice in ale pc-ului sper sa reusesc daca nu azi miine si tot reusesc.
Mult respect si stima. Am invatat citeva ghidusii tari de p forum.
SA AUZIM DE BINE