Buna ziua!
Ma numesc Vasilescu Adrian si am domiciliul in comuna Prigoria,Gorj,insa in timpul anului scolar stau in Tg-Jiu,unde frecventez Colegiul Comercial ''Virgil Madgearu'' profilul economie.
Stupii,8 la numar in prezent, sunt in curtea parintilor,in Prigoria,unde eu nu pot ajunge decat in weekend.
De cand ma stiu pe lume aveam doua pasiuni,mecanica si apicultura,cu prima dintre ele crescand deoarece tatal meu a avut grije sa-mi cultive pasiunea lui(cand este liber nu se desparte de "fiare'',asa le zice maica-mea,iar eu crescand cu ele m-am molipsit si in prezent cand suntem amandoi acasa ne gasim mereu de lucru la tractor sau la utilajele ce tin de el).Cu toate ca mereu mi-am dorit sa am stupi primul roi l-am primit in 2009 dupa ce am facut rost de 2 cutii orizontale.Cel de-al 2-lea ulei l-am populat in 2010 de la aceeasi persoana cu care taica-meu a cazut de acord ca in schimbul serviciilor agricole sa ii dea 2 roi(unul in 2009 si celalalt in anul urmator).
Voi continua cu evolutia lor in postarea urmatoare pentru ca nu doresc sa obosesc cititorul..
salutari tuturor persoanelor care imi impartasesc pasiunea!..