Talpos Nicolae-Mihai, casatorit,locuiesc in Nasaud,iar stupina o am in satul Ciceu-Poieni,jud B-N,unde locuieste mama
Apicultor cu acte in regula din 2012
Am o stupina formata din 185 de familii.
MihaiT scrie:Am onoarea sa va salut pe toti!!!
Talpos Nicolae-Mihai, casatorit,locuiesc in Nasaud,iar stupina o am in satul Ciceu-Poieni,jud B-N,unde locuieste mama
Apicultor cu acte in regula din 2012
Am o stupina formata din 185 de familii.
Crysty scrie:salut MihaiT,
in primul rand felicitari si la mai mare, desi esti mare si acum si iti urez succes cu fondurile. cand ai timp poate ne impartasesti experienta cu masura 1.2
am insa o intrebare. am inteles ca anul trecut ai achizitionat 45 de familii. cum ai ajuns de la 45 la 185 de familii intr-un an ?
Multumesc
damovis scrie:din descriere cred ca e vorba de 45 de familii si 185 de lazi confectionate...
felicitari pentru curajul de a mai face ceva intr-o tara plina de hoti...
victor s scrie:Mihai...se poate lucra si ''fara acte in regula''; nu e musai sa ai o diploma ca sa stii a manui dalta printre rame !
Intrebarea era daca a mai lucrat si inainte de 2012 in apicultura sau a luat-o din prima cu 185.
Sper ca acum am reusit sa ma fac inteles !
Crysty scrie:damovis scrie:din descriere cred ca e vorba de 45 de familii si 185 de lazi confectionate...
felicitari pentru curajul de a mai face ceva intr-o tara plina de hoti...
hai sa nu cadem in capcana ignorantei si sa nu generalizam.
multumesc
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori