Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

DianaC

Mesajde DianaC » 06 Oct 2012, 18:16

Buna ziua
Sunt din Ploiesti si am 7 familii in zona Predeal-Sarari/Prahova. Am cumparat 4 la inceputul lui mai. Celelalte 3 sunt roiuri naturale.
Nu am pe nimeni in zona stupinei care sa ma ajute/invete. Cunosc un apicultor care e destul de departe si sfaturile mi le da prin telefon, citesc carti si acum am gasit si forumul acesta care, sincer, ma ajuta foarte mult.
Mi-am dorit de foarte mult timp sa cresc albine (bunica mea a avut). Nu mi-a fost teama de intepaturi, singurele emotii pe care le-am avut au fost ca nu cumva sa le fac vreun rau.
Am avut parte de adevarate aventuri la prinderea celor trei roi, am avut parte si de intepaturi care m-au desfigurat pentru cateva zile, dar tot le iubesc!
Vin la ele de 2 ori pe saptamana.
Chiar daca nu voi pune intrebari sau nu voi avea interventii, sa stiti ca citesc tot si chiar ma ajutati.
Nu sunt prea vorbareata de felul meu, cu cat vorbesti mai mult cu atat spui mai multe prostii. Mai ales cand esti incepator!
DianaC

Re: DianaC

Mesajde mary77 » 06 Oct 2012, 18:31

Salut, mai bine intreaba ,aici nu esti vorbaret ,esti scritor.
mary77

Mesajde catalin_vl » 06 Oct 2012, 19:24

bina ai venit.
nu este rau sa intrebi...si eu sunt incepator si cnd am avut probleme am intrebat si am rezolvat problema.
idea este sa cauti pe forum ce te intereseaza,pt ca aici sunt discuti despre aproape tot ce inseamna apicultura.
mult succes! ;)
''albinele au nevoie de flori ca sa traiasca si florile au nevoie de albine ca sa rodeasca''
catalin_vl

Mesajde Dila Daniel » 06 Oct 2012, 19:44

Bun venit pe forum DianaC!
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde MyBees » 13 Oct 2012, 00:46

Bine ai venit DianaC.

Nu dispera. Citind cartile pe care le gasesti, filtrand informatia de pe forum si practicand pe albinele pe care le ai deja, de anul viitor fluieri printre ele... :)

Spor!
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde mibu » 13 Oct 2012, 17:45

Bine ai venit !
Sfatul meu este să cumperi de la anticariat cărți cit mai VECHI despre creșterea albinelor !
Nu-ți spun nici o noutate atunci cînd zic că noi, oamenii ,suntem subiectivi !
Pe forum vei găsi destule sfaturi , foarte multe subiective și de cele mai multe ori contradictorii. De aceea este indicat să ai o bază la care să le raportezi și să tragi concluzii !
În unele privințe este bun și forumul ,dar cartea ,in sensul de manual , primează !
Mult succes la citit ,mai ales că vine iarna !
BLÎND DAR SIGUR !
mibu

Mesajde ves.lucian.zabrani » 13 Oct 2012, 18:34

bine ai venit printre noi !!! sanatate maxima tie si familiei tale !!! cerd ca se vor gasi destui binevoitori sa te ajute !!! toate cele bune !!! :P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde ursulakhe » 14 Oct 2012, 08:15

Bine ai venit printre noi "apicultori incepatori"
In legatura cu vorbitul mult si eu sant la fel ca tine (citesc mult de pe forum)dar cand ma racaie ceva si daca stiu ca e prostie trebuie sa intreb pt ca apicultura trebuie intaleasa :D
ursulakhe

Mesajde stefanmadalin » 14 Oct 2012, 10:03

Bine ai venit! Spor la iernat!
stefanmadalin

Mesajde namzeb » 14 Oct 2012, 10:35

Bine ai venit in lumea noastra plina de bucurii dar si de tristeti pentru ca avem de invins neprevazutul si rautatea celor care nu iubesc natura cu tot ce se afla in ia.Cu mult respect si succes.
Toate fiintele au un rol in viata pe pamint.http://bismark.sunphoto.ro/
namzeb

Mesajde Leon » 14 Oct 2012, 11:13

Iti doresc succes in relatia cu albinele, dar atentie mare la toate imformatiile si sfaturile care le primesti. Multe dintre ele s-ar putea sa fie eronate din nastiinta sau chiar din rea intentie.
Leon

Mesajde vasilescu adrian » 16 Oct 2012, 12:42

la multi ani doamna diana!!!cum stati cu pregatirea pentru iarna?sanatate si numai bine!..
"o clipa n-a fost atenta natura si s-a nascut omul...o clipa sa nu fie atent omul si natura-si repara gresala"Albert Einstein
vasilescu adrian

Mesajde FLORINELU » 16 Oct 2012, 17:32

toti ti-au urat bun venit,eu ce sa-ti spun?,bine te-am gasit,mai ales ca o apicultoare da o pata de culoare forumului fiindca sant majoritatea barbati,si tocmai de aceea vor sari toti sa te ajute.
intreaba numai si ai sa vezi. :?: :?:
FLORINELU

Mesajde janese » 16 Oct 2012, 19:13

dupa atatea urari...sa nu tzi-o iei in cap!!!......implica-teee!!!!!...ca acu acu vine salcamu!!! si la predealu sarari este salcam destul!!!!!....mai du-te si pe la biserica,sa treci iarna usor!!!!!poze cu stupina????? :D
janese

Mesajde Leon » 16 Oct 2012, 20:35

La multi ani!
Leon

Mesajde letsoc » 16 Oct 2012, 21:39

Bine ai venit Diana toate au un inceput asa ca nu te teme !Daca ti-s dragi asa cum ai afirmat urmeaza sa le dovedesti , iernare usoara !
Fiindca atat de mult a iubit DUMNEZEU lumea, ca a dat pe singurul Sau Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica. Ioan3/16
letsoc

Următorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?