nicu has scrie:bunv venit Floryn pe form citeste tot ce prinzi pe aici sunt lucruri interesante
daca ai drum pe la apicola sunt ceva carti ia manualul apicultorului ai ce invata din el
nicu has scrie:ca sfat iti sugerez sa incepi cu 2-3 stupi nu mai multi
ai tinm sa-i dezvolti ,sa-i inmultesti
lazile raman la alegerea ta ce tip orizontal,vertical
si este bine sa inti cumeprei de acum un kg. ceara , ceva rame ,o dalta un afumator, o furculita de descapacit
lucrurile marunte de care ai nevoie la inceput
iti doresc bafat si asteptam poze cu familiile tale de albine
proapis13 scrie:In primul rind bine ai venit pe forum
Sfatul meu este ca intai de toate sa pui mina sa inveti si sa citeti ca la primavara
cand o sa-ti achizitionezi albinele sa stii ce ai de facut; in mare
De preferat ar fi ca primul tau mentor sa fie cel de la care achizitionezi stupii sa
fie cat mai aproape de tine ca atunci cind ai nevoie de unsfat sa dai fuga la el nu la calculator
Citeste despre bolile albinelor sa ai idee macr de ce se poate intimpla daca nu tratezi albinele
Primul stup v-a fi ,,stupul ideal'' pentru tine,pe parcurs se mai schimba preferintele
salve
nicu has scrie:eu am inceput cu orizontali asa am fost sfatuit de catre un apicultor deoarece are capacitate mai mare a nr .de rame intra mai greu in roit deoarece are spatiul mai mare de extindere
acum vezi tu ce preferinte ai
bafta
gigibecalul scrie:Salutari si de la Alba Iulia! Succes!
costinelblagniceanu scrie:Bine ai venit pe forum Florine,pune mina si citeste,aprofundeaza ca ai foarte multe de invatat.
costi_vic_ro scrie:salutare si la multi ani de la galati.mult succes
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori