Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Cristian Marcu

Mesajde Cristian Marcu » 06 Feb 2013, 15:05

Va salut cu mult respect!! Sunt Cristian Marcu din loc. Salicea jud. Cluj si am , azi-maine, 33 de ani! Copil fiid crescut la oras, si doar vacantele facute la tara, acum 10 ani am luat decizia sa ma mut la Salicea: ce mai buna decizie din viata mea!!! Nu stiu ce ar reusii sa ma convinga sa ma mut dinou la oras! Ma simt ca in rai, mai ales incepand de acum 2 ani cand m-am "otravit" cu albine :D !! Nu pot sa explic ce, cum, cine si dece am luat hotararea sa incep sa cresc aceste minunate creaturi a lui Dumnezeu, dar pot spune ca prima data in 31 de ani, am simtit ca intradevar fac ceva ce imi place la nebunie!!! Si uite ca au trecut 2 ani de la prima intepatura :), si deabea astept sa treaca iarna si sa incep sa ma "vaccinez" dinou :D
In primul an am intrat in iarna cu 6 familii si am iesit cu 3! am fost suparat dar in acelasi timp bucuros pentru cele 3 care mi-au ramas. In al doilea an, am intrat cu 5 si sper sa ies cu toate la liman
Multumesc ca ati avut si aveti rabdare la noi, cei fara experienta, si sper ca si cu ajutorul acestui forum sa devenim si noi "profesori" pentru altii!
Doamne-ajuta la toata lumea, un an bun si spor la treaba!!
Carpe Diem!
Cristian Marcu

Re: Cristian Marcu

Mesajde Mircea_63 » 06 Feb 2013, 15:13

Bine ai venit Cristi, hai ca deja nu mai esti chiar asa incepator :D
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde proapis13 » 06 Feb 2013, 15:54

Bun venit in marea familie a apicultorilor forumisti :!:
Pune si tu foto cu micuta ta stupina
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde Razvan HD » 06 Feb 2013, 23:58

Bine ati venit printre noi !
Asteptam niste poze daca aveti !?
Va doresc o iernare usoara in continuare si numai bine !

Razvan HD
"Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă vatămă şi vă prigonesc.."
Razvan HD

Mesajde gigibecalul » 07 Feb 2013, 00:05

Salutari si de la Alba Iulia!!!
"În mintea mea e numai bine
La mine-n suflet e doar cald
Domesticesc de drag albine
Și-n roua raiului mă scald"
(Sergiu Cipariu)

"Dă-i albinei ce-i trebuie, fără să te zgârcești, și te va răsplăti la prima ocazie."
(C.V.)
gigibecalul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?