cornelioandanciu scrie:TmZ scrie:zilele astea o sa atasez ceva poze,acum sunt la munca,am o sedinta zilele astea si treb sa dau bine,vremea e urata si la stupi nu pot umbla....naspa rau cu vremea asta...
Oricum nu am cine stie ce...26 de stupi orizontali,cutii vechi din pacate,saptamana viitoare treb sa imi vina 15 cutii noi tot orizontali,de la anu o sa trec pe verticali,am si 6 verticali achizitionati anul asta dar sunt SH,inca reparati repar la ei.
Pai daca ti se pare ca nu ai cine stie ce, presupun ca la numarul de stupi te referi, nu le face tratamente, neglijeaza-i, apoi o sa vezi ce mult inseamna un singur stup bun.Nu te lacomi, ca sa nu o dai in bara cu ei, si fa-le tratamentele contra varroua.In timp o sa schimbi si lazile.Eu nu ma laud cu nr de stupi, in schimb cand am inca un stup bun pe langa cei pe care-i am, mi se pare un pas enorm.Decat sa am zece slabi, prefer sa am unul foarte bun.Mult succes!
TmZ scrie:tratamentul(varachet) sa il fac cu 2 sau trei repetari?ce sfaturi imi dati?
7Rame scrie:Bun venit pe forum!
Ce sa mai vb...la 26 de stupi, si deja scosi din iarna...nu mai esti incepator!! Spor in toate!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori